yok klasık bu artık 4 günde önce gelmezler bende bu yuzden gitmiyorum ne rahat yatabilirim ne oturabilirim ki kaynanam bisey hazırlamadı icin sürekli dısarda yeriz hani ilgi alaka yok neden gidiyim kendimi ezdiriyim diyorum ama esim annesiya görmüyo görsede kusurları söylemiyo ki kusur degil yani oglun gelicekse benim bildigim 4 dörtlük sofra hazırlanır bizimki 8 senedir bisey yapmıyo bize ama damatlara tepsi tepsi o yüzden artık milletten utandırana kadar gitmicem ne zaman aynı imtihamı banada gösterirlar o zaman giderimBayramda yanında olsaymış iyitmiş ama bizde aynı problm ama ben gidiyorum gideceğim yapack bişi yok
Onlara katıl sende belki kısa sürer bayrm ziyareti
benim ailem yakında ama esim kendi ailesne istedigi zaman da giderNeden 4 gün sizin ailenize,4 gün onun ailesine gitmiyorsunuz?Belki böyle daha çekilebilir olur :)
benim ailem yakında ama esim kendi ailesne istedigi zaman da gider
oooo ne güzel esine o bayramlarda tatile gidilir kültürünü yansıtmıssın bizimkinin gözleri hala kör ailesneBen yıllardır gitmiyorum.herkes kendi ailesine gidiyor.çocuğum da benimle tabi.kafam rahat.iki senedir de bayramlarda tatile çıkıyoruz.hiç gidilmiyor yani.tek kotü yani çocuğumun bayram kültürünü alamaması(
Bayramlarda tatile gidilmez tabi de artık mecburen oluyor.gerginlik oluyor.hem ayrı kalınıyor.eşim de bıktı.ailesinin de yüzünü gördü,anladı.bir şey demiyor bana.ama bu noktaya gelene kadar çok üzüldük.oooo ne güzel esine o bayramlarda tatile gidilir kültürünü yansıtmıssın bizimkinin gözleri hala kör ailesne
kac senelik evlisin :))) benimki kac senede görücek bakalım...Bayramlarda tatile gidilmez tabi de artık mecburen oluyor.gerginlik oluyor.hem ayrı kalınıyor.eşim de bıktı.ailesinin de yüzünü gördü,anladı.bir şey demiyor bana.ama bu noktaya gelene kadar çok üzüldük.
14 yıllık :))) sabret canım.kac senelik evlisin :))) benimki kac senede görücek bakalım...
oooo 7 sene daha var deseneee14 yıllık :))) sabret canım.
Valla tam hatırlamıyorum ama ben ilk 4-5 sene sonra gitmeyi bıraktım eşimin ailesine.herkes alıştı.şimdi de ne zaman istersem o zaman gidiyorum.eşim ne baskı yapıyor ne de uzülüyor artık.ama ilk yillar çok zordu.ben de böyle olsun istemezdim ama yaptırdılar.uzaklaştırdılar kendilerinden.oooo 7 sene daha var deseneee
Howlanmaya bilirsiniz ama gitmeniz taraftariyim kv yawayanlar var anlawamiyorlar onlar ne yapsinlar 4 gun ewiniz icin katlana bilirsiniz bence veyada ewiniz raziysa iki gun orda iki gun sizin annenizde kalin insan seviyorsa fedakarlik yapmali bence evliliklerde fedakarlik cok onemli ama tabi kv 4 gun kalmayida fedakarlik gibi gormuyorum) tabi sizin kararinizkızlar bizim kaynanayı biliyosunuz ne hosgörür ne misafir gelmis diye ilgilenir
esim yine her bayram oldugu gibi gidicek banada gel diyo ben gitmicem gecen bayramda gitmedim bıktıgım konu sa her gittinde bayram sonuna kadar kalması ya ailen afrikada degil yani zaten istedigin zaman görüsüyosun
baska sehirde ama sürekli irtibattasın hani bide gidersin rahat edersin ama oda yok damatlardan ama ben cok laf söyledigim icin esim itiraf edemiyo kendine esimi ve diger 2 kaynımı kaynanam yerin dibine sokar damatları saha kaldırı ben artık 8 senedir buna sabredemiyorum öz oglun hizmetli tibi görsün damat gere gere otursun
is konusunda demiyorum yanlıs anlasılmasın esimi asalıyolar bende buna asla susamam o yuzden uzak duruyorum ve esimede kızıyorum aslında sen ailene desen siz benimle böyle konusamazsınız belki düzelicekler ama oda yok yani gene aynı terane 4 gün bayram demek orda seytanın papucu 4 sinemalarda demek benim icin
siz nasıl halldediyosunuz su bayram islerini özellikle yakın sehirde oturanlar yakın olanlar zaten gün icinde durur 1 saat gelir bazen diyorum acaba aynı sehirdemi olsaydık sonra burda okuyunca vazgeciyorum zırt pırt gelirler dügünde karsılasırsın falan filan vazgeciyorum....
Çocuğunuz kaç yaşında neden gitmiyorBen yıllardır gitmiyorum.herkes kendi ailesine gidiyor.çocuğum da benimle tabi.kafam rahat.iki senedir de bayramlarda tatile çıkıyoruz.hiç gidilmiyor yani.tek kotü yani çocuğumun bayram kültürünü alamaması(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?