• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda Arzumunnnn Çeyizleriiiii :D

kızlar ben bu koltuklarımın orta sehpasını beğenmedim onun yerine sizce yemek masasının aynı modeli orta sehpası var nasıl olur koltukların ayakları kahve rengi ya sizce uyumsuz mu olur acaba

$bellona-mobilya-sehpa-cesitleri-1355310161.webp sehpada bu kızlar diğeri koltukların olduğu resimde :51::51::51::51::51::51:

Hayırlı uğurlu olsun. Bitmiş gibi herşey maşşallah.
Bence kendi orta sehpası daha uygun. Sadece renginden dolayı değil. Koltuklarla orta sephanın bacakları da çok farklı. Tarzları ayrı. Ben takımı bozmaZdım. Yinede önemli olan sizin zevkiniz tabiki. Nasıl içinize sinerse güzel olan odur. İyi günlerde kullanın.

Hayırlı uğurlu olsun. Bitmiş gibi herşey maşşallah.
Bence kendi orta sehpası daha uygun. Sadece renginden dolayı değil. Koltuklarla orta sephanın bacakları da çok farklı. Tarzları ayrı. Ben takımı bozmaZdım. Yinede önemli olan sizin zevkiniz tabiki. Nasıl içinize sinerse güzel olan odur. İyi günlerde kullanın.

sağol tatlım karar veremedim valla mobilyanın ayakları beyaz olanınıda bulamadım işte ama ben bu yemek masası ve orta sehpayı çok önceden beğenmiştimde :17::17::17::17::17::17::17:

Canim harika seyler almissin hepsini cok begendim ozellikle pembe puantiyeli saklama kaBlarina aşık oldum nerden aldin acaba ogrenebilirmiyim?

tatlım bizim burda çarşı diye bi yer var aklına gelecek herşey var mağazada ordan aldım bende bayıldım eşimi zor ikna ettim saklama kabından geçilmeyecek ev yakında:9::9::9::9::9::9:

Canımm aldıkların çok güzellerr senin gibi ;).Mutlulukla sağlıkla kullanın inşaAllahhh:16:

Back
X