Bunlarda benden olsun...Çeyizlerim buyrun :)

Bunlar almayı düşündüklerimiz ama kesin kararı henüz vermedik kızlar
Yemek odası %70 bu olucak yatak odama uyumlu olduğundan
Ama koltuk takımında kararsızım
Sizlerinde fikrini almak isterim?

Son düzenleme:
canım herşeyin çok güzel allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. beyaz eşyalarımız aynı sadece bnim fırının ocak tablası siyah cam koltuk takımının aynısını alcaktım fakat oturunca çok alçak geldi bize o yüzden yine bu modele yakın farklı bi takım aldıkk biz

ŞEBNEM 42 almay düşündüğün mobilyalar renkleri falan güzl.
ama şu tekliler var ya benim bi türlü içime sinemiyor garip bi şekiileri var şimdiki moda böyle sanıım heryerde görüyorum. 2'li çok güzel ama
seninde içine sindi ise eminim çok şık duracaktır

teşekkürler kızlar

speddy canım bunlar kesin alcaklarımız değil sadace fikir olarak düşündüklerimiz
yemek odası olur ama koltuk takımında bende karasızım

zeynepcim yemek odamızı almıştık ama sonra ufak bir karar değişikliği yaptık
görümcemde yemek odası alıcaktı parasını bize verdi kendi evlerine yataşın yemek odası kuruldu çok beğenmişti bizde fikrimiz değiştiği için şu an yeni arayışlara girdik

yemek odası büyük ihtimal bu olur diye düşündük sanırım bunu alıcaz yatak odamla takım diye
ama koltuk takımında değişiklikler olucak bu sadece bir fikirdi
henüz almadık inş aldığımda 15 gün sonrada eklemek nasip olur

canım bende ara ara fikir olması açısından erkek arkadaşımla mobilya bakıyorum...inanır mısın aynı salon takımını çok beğenmiştim...erkek arkadaşım pek beğenmedi...ben dönüp dolaşıp bu takımın yanına gidip bakmıştım nedense...ama ben kullanış açısından falan değerlendirmedim tamamen duygusal düşünerek beğendim.erkek arkadaşımda çok kullanışlı olmadığı düşüncesindeydi...yemek odasına gelince zaten yatak odanı çok çok beğenmiştim canım yemek odası da çok şıkmış...

eylemcim sağol canım
koltuk takımında bende kararsızım
aklımda bir kaç model var onlarada bakacağım

canım salon takımı ve renklerı gayet güzel..
benım salon takımında senin modele benziyor rengi beyaz ceviz..salonda cok güzel duruyor ..ferah bir hava veriyor.. tereddütte kalma bence hiç..
koltuklarda cok güzel spor tarzda.. ama kirlenme olasılıgını hesaba kat canım.. şu leke tutmayan kumaşlı koltuklar var süet antilop kumas onlara da bakmanı öneririm..
herşey gönlünce olsun canım ..:107:

canım yemek takımında şüphem yok
hatta yemek odam yatak odamın aynısı model olarak
ama koltuk takımında kararsızım bende
aklımda bişey daha var ona bakıcam cnm inş
teşekkür ederim

teşekkürler kızlar

speddy canım bunlar kesin alcaklarımız değil sadace fikir olarak düşündüklerimiz
yemek odası olur ama koltuk takımında bende karasızım

anladım canım bende görünce fikrimi söylemek istedim. bana değişik geliyor böyle.
ama şimdi genelde her model böyle tekli berjerler hep diğerlerinden model ve renk olarak farklı

haklısın canım doğru

anladım canım bende görünce fikrimi söylemek istedim. bana değişik geliyor böyle.
ama şimdi genelde her model böyle tekli berjerler hep diğerlerinden model ve renk olarak farklı

tesekkürler
henüz almadık bunlar fikir olanlar 15 gün sonra alınacak inşallah

gayet şık duracak hayırlısıyla oturmk nasip etsin Allah cnm

mutfak ve yatak odası için perdelerimi dikmeye vermiştim
birazdan alıcam
akşam inşallah eklerim arkadaşlar

Kızlar kına için eldiven takımını aldım ekliyorum
Keselerimi hazırlıyorum eklicem resimlerini daha sonra

Son düzenleme:
canım öncelikle çok güzel bir çeyizin var... hepsini iyi günlerde kullanmanı dilerim... yalnız yemek odana pek yakıştıramadım ben almayı düşündüğün koltuk takımını, biras ağır hantal duruyo... mesela şöyle bişey alabilirsin... öneri sadece

Lotus Koltuk Takm Evgor.com.tr

teşekkür ederim canım sağol
onlar zaten orda fikir olsun diye eklediklerim
almadım koltukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…