Bunlarda benim amatrce yaptm kurdele nak havlular

divinity

♥vildan&pelin♥
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2008
13.077
5.614
448
46
kızlar bunlarda benim görümcemden öğrendiğim kadarıyla yapmaya çalıştığım havlular

kursa gitmedim sadece 2 saat gösterdi çok kolaymış
umarım beğenirsiniz
yaptığım kurdele nakışlarını burdan paylaşacağım sizlerlea.s.

Son düzenleme:

bunları yeni yaptım
sepetli zor oldu biraz
pembede sarı papatyanın aynısı ablama yaptım pembe istediği için öyle oldu yani :))
daha çok yapacam yaptıkçada eklerim

Son düzenleme:
Maşşallah 2 saatte bu kadar güzel işler yapabiliyorsanız kursta öğrendikten sonra kim bilir neler yaparsınız, ellerinie sağlık...

cnm resimler büyük olmuş küçültebilirsen çok ii olcak ama yinede belli oluyo yaptığın güller serpmeler çok güzel yapmışsın benim annem kursa gidiyo senin kdr güzel gül yapamadı daha:roflol:

süper olmuş...AMATÖRCE deyince.....bu amatörse.. benim yaptıklarımı görme...
emeğine sağlık... çok ama çok beğendim hele ki gelincikli olan süper....

hahahahahha evet cok amatorce olmus.delımısın harıka olmus.baska seylerde yap.mesela tablo yap asarsın bıyere cok hos durur.ben pantolonumun pacasına yaptım gece ıcın oldu.aslında cok sıradan bır pantalondu.

yaa kızlar gerçekten amatör yaptığım hatalar pek belli olmuyor resimde
başka bir model bilmiyorum henüz sadece bu üç çiçeği öğrendim büzüp büzüp dikiyorum
görümcemin yaptıklarının yanında baya basit kalıyolar

Amatör diyince bende sandım hiç beceremedin kaydirigubbakcemile
Harika oLmuş bunlar cnm eLine emeğine sağLık a.s.

elim yatkındır bu işlere dikiş kursuna boyama kursuna falan gittim

el emeği göz nuru herşey güzeldir : ) ellerinize sağlık

valla gayette harika olmuş hiçde acemice görünmüo ellerine sağlık...birde kursuna gitsen ne olur Allah bilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…