bunlarda benim beyaz eşyalarım nasılll :)

yellowpink

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
39
9
28
İstanbul
$Vestel-AOW-6014-Ankastre-Ocak_7821_1.webp $vestel-bza-xl4305-se-nf-1-z.webp $vestel-hizli-cmh-xxl-9412-te-camasir-makinesi.webp $Vestel-AFW-601M-Ankastre-Firin_20551_1.webp $FB,32799,25,vestel-bmh-l404-w-bulasik-makinesi-4-programli-bulasik-makineleri-vestel.webp $FB,1301,14,vestel-ankastre-davlumbaz-adw-6008-ankastre-davlumbazlar-vestel.webp kızlarrr mutfağımı beyaz mor yapmayı planlıyrum onun için eşyalrımı beyaz aldım buzdolabıma aşığım resmen :) çamaşır makinemde mutfakta olucak malesef banyomuz küçük :( yorumlarınızı bekliyorum marka vestel iyimi yaptım sizce...

Son düzenleme:
öncelikle hayırlı olsun.. Allah mutlu,huzurlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah.. gayet güzel görünüyorlar.. Vestel konusuna gelince ben bir kaç arkadaşıma sordum onlarda Vestel kullanıyor ve şikayeti olan biriyle henüz karşılaşmadım.. bende Vestel almayı düşünüyorum 11 ay sonra kararım değişmezse :)

çoook teşekkür ederimm :) mutlu oldum gerçekten umarım sizinde hersey istediğiniz gibi olur gerçekten çok içime sindi beyaz eşyalarımm :)

Elektronik işi şans işidir bence. en iyi bildiğin bi marka,en dandik markadan çok kötü çıkabiliyor. ve bunun tam tersi de olabiliyor.
Beyaz eşyaların çok hoş.. Allah güle güle kullanmanı nasip etsin :)

çok teşekkür ederimm :) bu arada şunu da söyleyeyim o modeldeki buzdolaplarına bayılıyorum tepetaklak :))

bende çok beğeniyorum bu modelleri hatta almayı düşünüyorum ama buzdolabı hakkında kötü yorumlar kafamı karıştırdı. senin ürünlerin kurulduğunda ilk izlenimlerini paylaşırmısın.

Eki Görüntüle 737747 Eki Görüntüle 737741 Eki Görüntüle 737742 Eki Görüntüle 737743 Eki Görüntüle 737744 Eki Görüntüle 737745 kızlarrr mutfağımı beyaz mor yapmayı planlıyrum onun için eşyalrımı beyaz aldım buzdolabıma aşığım resmen :) çamaşır makinemde mutfakta olucak malesef banyomuz küçük :( yorumlarınızı bekliyorum marka vestel iyimi yaptım sizce...

Canım güle güle kullan çok güzel beyaz eşyaların.. Fırını ankastremi aldın ? bişi sorucam ya bende ankastre fırın istiyorum ama ilk etapta kirada oturracağımız için nasıl bir mutfak olcağını bilmiyorum alt mutfak dolaplarını söktüremeyebilirim kendi evim olmadıgı için o nedenle kararsın kaldım... sen ne yapacaksın ?

Canım güle güle kullan çok güzel beyaz eşyaların.. Fırını ankastremi aldın ? bişi sorucam ya bende ankastre fırın istiyorum ama ilk etapta kirada oturracağımız için nasıl bir mutfak olcağını bilmiyorum alt mutfak dolaplarını söktüremeyebilirim kendi evim olmadıgı için o nedenle kararsın kaldım... sen ne yapacaksın ?

çoook teşekkür ederim canımm :) evet fırın ankastre... bizim evimiz hazır kira olmucak ve mutfağımız ankastre ondan dolayı böyle bişey aldım... evinizi yeni bi binadan tutarsanız muhtamelen mutfak ankastre olacaktır, kendi evinize çıkarkende yeni binadan alırsınız artık normal mutfak kalmadı denecek kadar az zaten... inş herşey gönlünce olur kuzumm :)

Canım çok teşekkür ederim inşallah bitanem hayırlısı olsun seninde güle güle kullan eşyalarını :)

Buzdolabin gercekten cok guzelll tam hayakimdeki gibi iyi gunlerde kullan canim mutluluklar dilerim

çok güzel görünüyorlar, beyazla mor çok yakışır. mor renk zebra perde yaptır :)))

güle güle kullan canım hayırlı olsun ne güzel bembeyaz mis gibi eşyaların:16:

Back
X