güle güle kullan :)
Hayirli olsunHepsini iyi günlerde kullanirsin insaAllah. Bizde boschtan aldik beyaz esyamizi beyaz aldik biz. :)
çamasır makinasına çok vermişsin cnm bu özellikte bir çamasır makinası için çok geldi bana
çamasır makinasına çok vermişsin cnm bu özellikte bir çamasır makinası için çok geldi bana
bende çamasır makinamdan memnun değilim aşırı sesli değiştiricem insallah lg alıcam 11 kilo ya saka gibi
hayırlı olsun buzdolabı ve bulaşık makinalarımız aynı ben çok memnunum.. çamaşır makinemi banyoya koyacağım için beyaz aldım ben. ama sanırım onunda özellikleri aynı gibi benimkide 800devir zaman ayarlı falan.. güle güle kullan...
Bence de pahalı. Eşim bekarken doğu hizmetinde iken almış. 2 sene sonra evlendik. Benim çeyizimde ki de Vestel tam kurutmalı 5610 K modeli. Kutuda hiç açılmadı yıllardır duruyor. Rengi beyaz. Onu merak ediyorum kullanmak istiyorum. Eşimin ki açıkta diye onu kullandık, 1050-TL ye almış eylül 2006 da garantisinde öyle yazıyor. Bence de pahalı. Eşime kalırsa çok iyi makine. Bebek kıyafeti yıkama programı bile var. O yüzden o hiç satmak istemiyor ama ben istemiyorum çok gözüme batıyor gri rengi.
Eki Görüntüle 302623
Canım iyi günlerde kullanırsın inş. Ben beyaz eşyamı bekodan aldım ve beyaz. Senin aldıkların çok pahalı geldi bosch olarak pahalı bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?