iyi günlerde kullanın.
Nedense ben bir türlü sevemedim şu kedili eşyaları :44:
Hepsini birde alamıyoruz canım, zamanla alınıyor, bende parça parça aldım. Dün bir pasta tabağı gördüm, bayıldım ama fiyatı fazla geldi, gözüm kaldı
Sende güle güle kullan aldıklarını..
Teşekkür ederim canım, zevk meselesi tabi, beğenmeyenlere de saygım sonsuz, sevgiler
ben de çok seviyorum bu tarz ürünleri.....
markafoniden ben de bunları almıştım... çok beğeniyorum...
Eki Görüntüle 167809
Eki Görüntüle 167810
nihale ve kesme tahtasından da istiyorum... bide ben çay bardaklarının böyle güzel olduğunu sanmıyordum resmini yakından çekmişsin çay bardakları da güzelmiş. samsunda bi yerde bakmıştım ama cats by luyanonun diğer kedi versiyonları vardı çoğunlukla, ben sizin satın almış olduğunuz kedileri çok seviyorum... ewe götürdüğümde anneciğimin de çok hoşuna gitmişti...
cok seker ürünlerin varmış cnm ii günlerde kullan
bu luanoya bende bayılıyorum. 2 kişilik kahwaltı takımını almıştım markafoniden. Kargo geldiğinde iş arkadaşlarım bayıldılar.Ewe götürdüm herkes çok beğendi. EE noldu sonra nazar değdi(azcıkta benim sakarlığım) fincanlarından biri kırıldıAcaba tek satarlarmı o fincandan??
Ewet gördüm bende zor tuttum almamak için kendimi sorma:) kredi kartı çok gelicek bu ay. İstanbulda mağazası nerde biliomusun? 20 gün snra gidicem bi bakayım. Olmazsa Kırmızı fincan alayım diyorum 2 tane onları kulanırım olmazmı sence? kırmızı ponponları warya sanki güzel durur gbi ne dersin?
iyi günlerde kullanın.
Nedense ben bir türlü sevemedim şu kedili eşyaları :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?