- 22 Şubat 2013
- 704
- 265
- 123
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim gerçektenmii çok mutlu oldumm :)
merhaba öncelikle güle güle kullan tencere setini markası nı öğrenebilirmiyimBende ufaktan başladım sizce nasıllar :)
Canim bunlarin hepsi magazada malesef resim yok ama ileride alacagim evime su anlik orda ozaman cekerim resimleri olur mu sizde bana ceyiz konusunda fikir verin:)evet canım yemek takımın çok güzel ve nevresimlerin de öyle :) karaca tugçe yatak örtüsünü çok beğeniyrum ben zaten :) ama daha yakından fotoğrafları varsa nevresimlerinin atarsn ıyı olur fikir olur bizede :))![]()
Tesekkurler canim emsan aldim canim kampanya vardimerhaba öncelikle güle güle kullan tencere setini markası nı öğrenebilirmiyim
Tesekkur ederim canimm guzel dileklerin icinn bende cok.begenerek aldim umarim keyifle kullanacağım gunlerde gelir :) tekstillerin markalari belli zaten karaca yemek takimi tencere catal bicak takimim emsan :)yemek takımın çok şıkmış canım, tencere setinin de modeli çok güzel.markalarını da yazarsan alacak olan arkadaşlara fikir verir. iyi günlerde kullan. devamını da bekliyoruz
![]()
Canim bunlarin hepsi magazada malesef resim yok ama ileride alacagim evime su anlik orda ozaman cekerim resimleri olur mu sizde bana ceyiz konusunda fikir verin:)
Benimde henuz yok ☺ama baslamak lazim kismetse bende nisan ayinda babama söylemeyi düşünüyorumtamam canım :) valla bende dahasöz nişan bişey yok o yüzden öyle çok çeyiz alamıyorumama sayfayı takıp et faydalı şeyler oluyor..
Benimde henuz yok ☺ama baslamak lazim kismetse bende nisan ayinda babama söylemeyi düşünüyorum![]()
Sagol canim guzel dileklerin icin oyle birden esti girdim sectim ciktiminsallah senin icinde hayirlisi olurolsun ama yinede baya önemli şeylerden başlamışsın almaya :) o babaya söyleme derdi bende de varda erteliyorum bakalım daha okul bitsinde bi iş güç sahibi olaym öyle diyorum :) inşallah sende söyler de rahatlarsın sorunsuz bi şekilde olur inş :)
Sagol canim guzel dileklerin icin oyle birden esti girdim sectim ciktiminsallah senin icinde hayirlisi olur![]()
Bende ufaktan başladım sizce nasıllar :)
Çok Çok Çok teşekkür ederimm :)Hayırlı olsun canım çeyizlerin çok şık zarif sećimlerde bulunmuşsun maşallah diyiiminşallah sağlıklı mutlu huzurlu güzel günlerde kullanırsınız daima...