• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim Çeyizler bi bakın bakalım beğenecek misiniz :)))

MaşaAllah hepsi çok güzelmiş canım çeyizlerinin ama özellikle anneler gününde aldığın takım çooook ciciiii:KK36:

Yatıya gelicez yatıyaaa.. Haydi kk hatunları hepime yetecek nevresim var.. :)
Eşyalarının hepsi birbirinden güzel, rabbim güle güle , mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Yatıya gelicez yatıyaaa.. Haydi kk hatunları hepime yetecek nevresim var.. :)
Eşyalarının hepsi birbirinden güzel, rabbim güle güle , mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin

Buyrun beklerim :KK6:teşekkür ederim cnm amin inşallah Rabbim herkese En guzellerini nasip etsin :KK36:

iyi günlerde kullanın hepsi çok hoş en çok misafirlik bardaklarınızı beğendim:KK69:

Sağlıklı güzel günlerde kullanınhepsi birbirinden güzel :nazar: anneler günü için olan Taç takımı bende görmüştüm bu resmi görseydim alırdım kutudan anlaşılmıyordu :eek:

yemek takımlarımız aynı ve tencerelerde benimkinin beyazı güle güle kullanın çok güzeller

Kızlar aldıklarım in bazılarını ilk sayfada paylasmisdim eksiklerimizi aldım bi hesap kitap yaptım sonuç böyle :D

korkmazdan
86 parça misafir yemek takımı
Tencere seti
Çatal kasik seti
3 lu seramik tencere tava seti
3 boy seramik tava seti
Falezin 1 tane karni yarık tencere si
Güral dan 31 parça mesrubat seti
Falez den kahvaltı takımı
Güral dan günlük yemek takımı
2 katlı servis tabağı
Arzum mutfak robotu
Tefal ütü
Ütü masası

Ev tekstili hepsi taç marka
4 çift kişilik nevresim
1 tek kişilik nevresim
1 çift kişilik dört mevsim nevresim takımı
1 tek kişilik pike takımı
1 çift kişilik pike takımı
1 çift kişilik battaniye
1 uyku seti
1 yatak örtüsü
1 çift kişilik banyo havlu takımı
1 tek kişilik banyo havlu takımı
2 elyaf yastık
6 mutfak havlusu

Bunların hepsi 4.290 lira tuttu iyimi sizcefiyati ??

Günlük yemek takımlarım
indir (4).webp

images (4).webp

Bunlar son dahada nevresim yok :-)
26801_kucuk.webp
26804_kucuk.webp

Dört mevsimim
indir (3).webp

Yatak örtüm
indir (2).webp

Hepsi cok güzel canim:KK37:iyi günlerde kullan insallah.
Ütüyü okuyunca direk aklima camasir sepetiyle camasirlik geldi :KK48:

Hepsi cok güzel canim:KK37:iyi günlerde kullan insallah.
Ütüyü okuyunca direk aklima camasir sepetiyle camasirlik geldi :KK48:

Sağol ablacim çamaşır sepeti aklımda öle şeyler dha eksik borcumu bi bitirseudim ivir zivira baslicam :21:

Sağol ablacim çamaşır sepeti aklımda öle şeyler dha eksik borcumu bi bitirseudim ivir zivira baslicam :21:

Insallah hersey zamanla olur gülüm. Evlenmeden hersey tamam diyorsun, evine yerlesince yine bir sürü eksik cikiyor. Allahin izniyle borcunu da bitirirsin, devamini da getirirsin :KK60:

Insallah hersey zamanla olur gülüm. Evlenmeden hersey tamam diyorsun, evine yerlesince yine bir sürü eksik cikiyor. Allahin izniyle borcunu da bitirirsin, devamini da getirirsin :KK60:

Inşallah ablam eksik illaki çıkacak evimde huzur olsn yeter bana :KK68:

Back
X