• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çeyizlerim..:)

böyle giderse hepimiz sonunda alışveriş kolik olacağız zaten belkide olduk bile :1:
hakkımızda her şeyin hayırlısı olsun inş :16:

ben önceden kıyafet delisiydim şimdi onu bıraktım :) çeyiz alıyorum sırf :D inş evlenınce biter bu hastlık :D aminn canım durum vahim

ben önceden kıyafet delisiydim şimdi onu bıraktım :) çeyiz alıyorum sırf :D inş evlenınce biter bu hastlık :D aminn canım durum vahim

demek ki herkes aynı durumda :1: eskiden ne kadar çok kıyafet alsam gözüme az gelirdi çeyiz almaya başladıktan sonra ne değiştiyse artık kıyafet satan yerlere göz bile gezdirmiyorum :1:
evlenince biter mi ki yaa bence artarak devam eder eve bir şeyler al çocuğa bir şeyler al kendine bir şeyler al:1:

demek ki herkes aynı durumda :1: eskiden ne kadar çok kıyafet alsam gözüme az gelirdi çeyiz almaya başladıktan sonra ne değiştiyse artık kıyafet satan yerlere göz bile gezdirmiyorum :1:
evlenince biter mi ki yaa bence artarak devam eder eve bir şeyler al çocuğa bir şeyler al kendine bir şeyler al:1:

:D yaygın bişey bu :D çeyizci kızlara bunlar oluyo demek evlenınce nasıl olucaz kımbılır :D gözüm korkttu :D

bugün yeni cicim uzun zamandır bekliyodum :) indirime girmiş aldım :)

$634720757200263047.webp

bugün aldığım ciciler :)
mikrofiber bezler,sos tavası ve eksik olan tatlı veya kahvaltı bıçaklarım :)

$634882586998224297.webp $SDC16838.webp $SDC16841.webp

Sos tenceren çok güzel aşkla kullan aldıklarını canım:34:

Sos tenceren çok şeker , çkb setide çok şık canım güle güle kullan :16:

Canım kahvaltılığını ve sos tencereni çok beğendim güle güle kullan :16:
Ben kahvaltılık almıştım bu tarzda ama deseni farklı. Belki onu anneme verir bundan alırım kendime, çünkü benim kahvaltılığım da romance serisinden :31:

Canım kahvaltılığını ve sos tencereni çok beğendim güle güle kullan :16:
Ben kahvaltılık almıştım bu tarzda ama deseni farklı. Belki onu anneme verir bundan alırım kendime, çünkü benim kahvaltılığım da romance serisinden :31:

çok sağol canım indirimdeyken sakın kaçırma derim canım ;)

Oyy bayıldım ben onlara maşallah canım cok sekerler çilekli çilekli :16:

Back
X