• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunlarda benim çeyizlerim..

gamzeeeem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
İzmir
Kısaca şöyle anlatayım 28 eylülde sevdiceğimle nişanlandım. :16: Nasipse 2014 yazada düğünümüz olucak.
Bunlarda yeni yeni almaya başladığım çeyizlerimin bir kısmı :9:
$shf-5008_1.webp Eki Görüntüle 844308 $SHF 390 DP.webp $SCHAFER-atlanta-sade_1.webp .webp $profilo-sk-8399-x.webp $MAG_2857428.webp $MAG_1243216.webp $kozleme_tavasi_ve_peynir_dilimleme_1.webp Eki Görüntüle 844300 $indir.webp $fritoz_3.webp $FB,10873,48,gondol-luna-3lu-saklama-seti-030-075-220-lt-saklama-kaplari-kavanozlar-gondol-luna.webp $bordo.webp $Arnica-Orbital-Mix-Standli-cift-_11575_2.webp $tac-makosaten-leroy-gri-saten-nevresim-takimi-2671.webp $T14370G2XV001_1_org_thumb.webp $Tac  Alpos Dantelli Bornoz Aile Seti-2121.webp $Arnica-Kopuklu-Eko-Turk-Kahvesi-Makinesi__90824730_0.webp $ARNICA-OMEGA-YUMURTA-PISIRME-MAKINESI-AA-172L__65862797_0.webp $evidea-tabak-EFT3194_1.webp $ilgi_tps-105_melamin_tepsi_istanbul_kucuk_boy.webp

Son düzenleme:
gule gule kullanın mutlulukla :nazar:

:nazar: güle güle kullan canım kısa sürede baya bişiler almışşsın

Son düzenleme:
teşekkür ederim canım. bunlar tabikide nişandan sonra aldıklarım değil flört dönemimizden itibaren başladım yavaş yavaş almaya :)

canım topiğin hayırlı olsun aldıklarını güle güle kullan hepside çok güzel:)

hayırlısı olsun mevla tamamına erdirsin ,aldıklarını güzel ,mutlu günlerde kullan inşallah...

Belliki zevkli hatunsun hepsi çok güzel bnde homend aldım çay makinemi umarım memnun kalırız güle güle kullan :16:

hayırlı olsun canım güzel günlerde kullan :)

güle güle kullan canım ama o pembe şeyi anlamadım :26:

topiğin hayırlı olsun hepsi çok güzeller güle güle kullan devamını bekliyoruzz

Çok teşekkür ederim hepinize :)
o pembe şey de premierin mısır patlatma makinesi çok sevimli bişey :)

tüm aldıklarınızı güzel günlerde kullanın! özellikle kırmızılılar al beni diyor:) inekli şişe çok hoşmuş, nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba? bir de saçma olacak belki ama yumurta pişirme makinesi tek yumurta için de çalıştırma, ya da arada durarak bazı yumurtaları rafadan bazılarını katı pişirme şansımız var mı diye sormak istedim :17:

tüm aldıklarınızı güzel günlerde kullanın! özellikle kırmızılılar al beni diyor:) inekli şişe çok hoşmuş, nereden aldığınızı hatırlıyor musunuz acaba? bir de saçma olacak belki ama yumurta pişirme makinesi tek yumurta için de çalıştırma, ya da arada durarak bazı yumurtaları rafadan bazılarını katı pişirme şansımız var mı diye sormak istedim :17:

Çok teşekkür ederim :) o inekli şişe benim arkadaşımın hediyesi :) yumurta pişirme makinesinin bi çok özelliği var yumurtayı nasıl istiyorsak dakikaları yazıyor kulanma kılavuzunda ona göre bekletiyoruz aynı zamanda yumurtanın adedide farketmiyor istediğimiz kadar için kullanabiliyoruz. maksimum 6 ama :)

Back
X