bunlarda benim çeyizlerim :)

ayisigi88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2012
3.464
188
103
daha pek bişey almadım ama baktım herkes ekliyo bişeyler bende heves ettim ekliyim dedim :16: aldıkça buraya devamını eklicem :40: bulamadıklarımın resmini çekip ekledim nevresim takımlarında parlaklık oluştu kusuruma bakmayın :17:

$bardak 2.webp $bardak.webp $bardak 4.webp Eki Görüntüle 911198 $k. fincanı.webp $s_box_saklama_kabi_2.webp $saklama kabı.webp $rende.webp $reçellik.webp $kahvaltılık.webp $nevresim tkm.webp $nevresim takm.webp
$m. önlük.webp Eki Görüntüle 911201

Son düzenleme:

Topiğin hayırlı olsun öncelikle :3:

Aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun, devamını da bekliyoruz :16:

Hepsi çok güzel.Huzurlu,aşkla kullan inşallah..

Önlüğünü ayrı sevdim belden bağlamalısı vardı benim çeyizimde çok kullanışlı bir önlük. Boyundan olanı da çok güzelmiş. Ayıptır sorması nerden ve kaça aldın?

Aramiza hosgeldin zamanla cogaliyor zaten :) gule gule kullanmak nasip olsun:16:

hoşbuldum. teşekkür ederim :40:

Topiğin hayırlı olsun öncelikle :3:

Aldıkların çok güzel, mutlu günlerde kullanmak nasip olsun, devamını da bekliyoruz :16:

teşekkür ederim aldıkça eklicem :40:

Hepsi çok güzel.Huzurlu,aşkla kullan inşallah..

Önlüğünü ayrı sevdim belden bağlamalısı vardı benim çeyizimde çok kullanışlı bir önlük. Boyundan olanı da çok güzelmiş. Ayıptır sorması nerden ve kaça aldın?

amin teşekkür ederim inşallah. ben o önlüğü havlusu dahil pazardan 15 liraya aldım :1:

Çeyiz işine zaten böyle parça parça başlanıyor canım sonra bir bakmışsın bir sürü şeyin olmuş onları eve nasıl sığdıracağını düşünür olmuşsun. :1: Hayırlı olsun bu arada Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :16:

Çeyiz işine zaten böyle parça parça başlanıyor canım sonra bir bakmışsın bir sürü şeyin olmuş onları eve nasıl sığdıracağını düşünür olmuşsun. :1: Hayırlı olsun bu arada Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. :16:

çeyiz işini pek bilmem ne ne zaman alınır bilmediğim için şuanda aklım karışmış durumda nereden başlasam bilemedim :1: amin teşekkür ederim :16:

Aramıza hoşgeldin canım gerçi bende yeni sayılırım ama çoğu seyi bitirdim seninde bir bakmışşın dolmuş bu sayfalar hayırlı olsunn aşkla huzurla kullan:nazar::nazar::nazar::nazar::16::16:

Back
X