- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
Birde Gustav klimtin bardak takımı, o fincan aynı zamanda yine Gustav klimtin dolabin üstünde durmakda, iki eser bence bir biriyle güzel buluştu:)
Teşekkür ederim canımher şey çok guzel canım ama şu evi de paylaşsan daha iyi olur.köşe takımında varmış.ben deköşe koltuk modeli arıyorum.bir yardım etsen ?
Çok güzel aksesuarlar seçmişşsiniz.
Öyleyse, sevklerimiz yakın olmalı:)
Ama beyendiginize çok sevindim, çok teşekkür ederim! !:))
bu sitede kendiniz resim seçip çerçevesini yapabiliyorsun dijital baskı ,posterde olabilir yağlı boyada .Sizin tarzınıza uygun resimler var.
Simurg Online Çerçeve Uygulamas¹
Sağlık tatlım. Şimdi bazı şeylerin yeri değişti ve bir kaç parça yeni tasarımlar aldık.bayıldım özelliklede o zamanın belleği tablosundan esınlenılen saate :)))yastıklarda cok güzel ama namaz kılmak ıstersen ters cevırmelısın teyz elerı::))))
Sağlık tatlım. Şimdi bazı şeylerin yeri değişti ve bir kaç parça yeni tasarımlar aldık.
Uyarın içinde teşekkür ederim canım, ama namazı diyer odada kılıyoruz. Zadece eski topraktan yada, küçük bir cocuk gelince evimize en sakıncalı olanlardan(cıplak)ters ceviriyorum:)
Birde Gustav klimtin bardak takımı, o fincan aynı zamanda yine Gustav klimtin dolabin üstünde durmakda, iki eser bence bir biriyle güzel buluştu:)
Canım bak bu yastıklar daha hoş ama baya pahalımükemmel olmuş ben de arıyorum bulamıyorum değişik şeyler, tavsiyelerinizi dinlemek isterim
yastıklarınız nereden acep?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?