Doğuma Hazırlık bunlarda benim seçtiğim kız isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ewet beril çok güzel.
Mislina misina gibi geldi bana:)))

Benim kızımın adı Selin Almina...

Bir kızım daha olursa adını Itır Lalin koymayı düşünüyoruz....

almina ismi benmde çok hoşuma gidiyosu ama arkadaşım kızına koydu lalin ismide çok güzelmiş anlamı ne

dila ve beril güzel cnm. Bildiğim kadarıyla 7 uyuyanların hepsi erkek mislina o zaman erkek ismi bence.

Mislina benim kızkardeşimin ismi ki 27 yasında koca kadın oldu :)))
Yalnız anlamı bizden biri demek... İnananlardan yani...
Uyuyan guzel fln degil ...
Zaten esasida erkek ismi ve İbranice'de ki adı da marcus tur
Çok guzel bir
İsimdir
Bu ismi koyarsan umarım kızında benim kızkardeşim gibi guzel ve akıllı olur, ismine benzer...

Beril ismi de Hz Aişe nin Berile lakabından gelir...iftiraya uğradığı zaman hakkında O beriledir vahyi gelmiştir Peygamber Efendimize...
Berilyumun kısaltması diyenler gülmek lazım sadece :)

Bende haziran annesi olucam Rabbim nasip ederse ve bır kız beklıyoruz ısım konusunda bende kararsızlardanım
Bır suru ısım var ama secmek beğenmek cok zor bır de cok onemlı bır konu,
erva
ravza,
melis
feyza
nisa
mina
seçil
bırkac onerı ben ıse suan aylin sena ismı uzerınde yoğunlastım ama emınde deılım hanı sızce nasıl bır ısım ?

Mina ismi çok müslüman ismimi bilemiyorum çünkü hırıstiyanlarda mina ismi koyuyor şuan kafamdaki son 3 isim
ilkim dila
dila naz
ve belis
tabi son zamanlara kadar daha ne kadar karar değiştiririz bilmiyorum

isim önerileriniz bittimi hep erkek isimleri aranmış formda kızlarımız isimsizmi kalıcak ben hep ümit ediyorum rüyamda ismini görücem diye

isim önerileriniz bittimi hep erkek isimleri aranmış formda kızlarımız isimsizmi kalıcak ben hep ümit ediyorum rüyamda ismini görücem diye

ben de kızım olursa
beril
bengü
begüm
bade
dila
hanzade
hayat
melisa
isimlerinde birini koymayı düşünüorum

ben de kızım olursa
beril
bengü
begüm
bade
dila
hanzade
hayat
melisa
isimlerinde birini koymayı düşünüorum

bende bebişimin cinsiyetini dün ögrendimm kızım olucak insallah kızım olursa ecrin koyucam demiştim hepiniz saglıklı bir şekilde bebişlerimizi kucagımıza alırız inşallah ecrinimi sabırsızlıkla bkliyorumm....kızımn olmasını cok istiyordum herkez ne istiyorsa allah onu versin inş...

Bugün öğrendim kızımız olacak;

İsmini SERENAY koymaya karar verdik.

Aramızdan talihsizce erken ayrılan Gülseren ablamıza itafen. İnşallah kızım da senin gibi dobra, senin gibi akıllı, canayakın olur canım ablam.

Bu arada Serenay'ın anlamı; Uzun boylu, güzel kız.

Tuğsem iklim.asel ve alyadua çokgüzel isimler.bence bu dördünden birini seçmelisin.

rüyamda görürüm diyip duruyordum gördüm ama göbek adını koydum kızımın ZEYNEP olucak ama sanırım asıl isimde BELİS güzelmi sizce çevremde bi çok kişi çok beğendi bi kaç kişiyede çok garip söylenmesi zor geldi

Ben kızım olursa adını elvin koymayı düşünüyordum lakin asıl anlamı cennet çiçeği değil rengarenk,renklermiş bu yüzden soğudum bu isimden şimdi kevser koymayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…