• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

(¯`¸·´¯)Bunlarda Benim Şekerciklerim(¯`·¸´¯)

Yelizz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2006
444
5
96
İngiltere
Tyson..

Bu sekerin adi Tyson..Burda5 haflalikti :)

Honey..

Bu da Honey burda 8 haflalikti :)

Vee bu da simdiki halleri :)

Tyson.. 1 bucuk yas ama baya buyuk gosteriyor :))

Honey ise Tysondan 1 ay buyuk :)

Tesekkurler canlarim..ikiside cok tatli ve cok ozel. Honey biraz simarik ama cok sevimli :) Tyson ise cok cocuksu herzaman oyun istiyor yemegine de cok duskun ama o da cok sevimli..her firsatta sevgisini gosterir :)

esin istemiyorsa zor biraz :)) 11 yasimdan beri hep kopegim olmustu diye ben kopeksiz yapamam sanirim.. cok severim..insallah bana uyan es bulurum :))

çok tatlı iki büyümeyen çocuk bunlar. sewgisi de çok büyük bağlılıkları da,Allah uzun ömür versin size... çok şanslılar hem çok seviliyorlar hemde yaşam ortamları çok rahat.

çok tatlı iki büyümeyen çocuk bunlar. sewgisi de çok büyük bağlılıkları da,Allah uzun ömür versin size... çok şanslılar hem çok seviliyorlar hemde yaşam ortamları çok rahat.

amin,tesekkurler canim. Evet cok cocuksu ikiside aslinda cocuk zaten daha 1 bucuk yasindalar :utangac: cok ama cok seviliyorlar ve simartiliyorlar, bizim evde herkes kopek hastasi diye asiri derecede simartiliyorlar sırnaşık şey

İlk sayfaya döndüm yavru hallerine baktım birde şimdiki hallerine:asigim:Her resimde ne kadarda mutlular maşallah:nazar:Dilerim birgün bende köpek besleyebilirim:asigim:

evet canim ya cok mutlular herzaman boyleler..inan keyfimiz bozuk oldugunda bunlar gulduruyor bizi.ikiside cok cocuksu hep oyun..bahceye girdinmi oyun istiyorlar ikisi toplarini getiriyor onune atiyor :)) bende baya caba harciyorum ikisiyle, oturmalarini toka etmelerini yatmalarini ogrettim..tysonda acayip futball hastasi futballi ayaklariyla hareket ederek yanina getiriyor :)
babam bana diyor yakinda konusturacan bunlari :Roflol: cok simartiliyorlar ama olsun keske herkes bizim gibi baksa hayvanlarina cogu bakmiyor cok uzucu bu :1no2:

Back
X