• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pcos ve opu sonrasi 8 yumurta

solmaztamar

Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2024
754
222
18
30
Kızlar selam!
PCOS’luyum ve AMH değerim de yüksek (neredeyse 6,6).
Bu yüzden çok sayıda yumurta çıkar diye bekliyordum ama OPU’da sadece 8 yumurta toplandı.
Bunlardan 6’sı döllendi, 5’i ise kaliteli çıktı.

Şimdi aklım karışık:
Bu nasıl oluyor? Hem PCOS’um var, hem AMH yüksek ama yumurta sayısı az.

Benim 5.8 di sanırım AMH toplamda 42 yumurta toplandı 38 döllendi ama sadece 4 embriyo kaldı geriye. Hastanenin laboratuvarı diye düşünüyorum benimkinin nedeni. Oluşan embriyolarım tutmadı sıfırdan başlayacağım şuan ki doktorum az olsun öz olsun çok yumurta toplamak değil amacım dedi. Senin doktorun da belki kaliteli olanları mı toplandı acaba diye düşündüm canım yine de doktor bilir

Aydan aya değişiyor yumurta sayıları ve kaliteleri. Sizin gayet güzel 5 kaliteli embriyonun olması.

Kızlar selam!
Bu yüzden çok sayıda yumurta çıkar diye bekliyordum ama OPU’da sadece 8 yumurta toplandı.

Şimdi aklım karışık:
22 yumurta toplandı 21 döllendi ama 5. Gününe hepsi çöp oldu tekrardan başladık yumurta çok olması hiç önemli değil önemli olan kaliteli olup 5. Gün embriyosu oluşması

Kızlar selam!

Şimdi aklım karışık:
Canım benimde aynı hem pcos var hem amh 5.48 falan benden de 37 yumurta toplandı 30u döllendi 5. Güne 7 tane en iyi kalitede embriyom oluştu. Önemli olan çok fazla olması değil en sağlıklı olanların kalması.

Kızlar selam!

Şimdi aklım karışık:
Amh la uyumlu değil emin değilseniz tekrar baktırın bence. Doktorunuz ne diyor ?

Benim 5.8 di sanırım AMH toplamda 42 yumurta toplandı 38 döllendi ama sadece 4 embriyo kaldı geriye. Hastanenin laboratuvarı diye düşünüyorum benimkinin nedeni. Oluşan embriyolarım tutmadı sıfırdan başlayacağım şuan ki doktorum az olsun öz olsun çok yumurta toplamak değil amacım dedi. Senin doktorun da belki kaliteli olanları mı toplandı acaba diye düşündüm canım yine de doktor bilir
Ben de oyle dusundum. Cunki bir kiz daha vardi pcoslu ve benden 10 yas genc, ondan da 10 adet yumurta toplanmis

Bende amh baktırdığımda 5 küsür çıkmıştı 14 yumurta toplandı. Doktorum toplanan yumurta amh la uyumlu değil dedi tekrar başka yerde baktırdım 2.10 çıktı. Doğrusu budur dedi. Amh sayısı ile folikül uyumlu olması gerekir dedi.
Benim o ay kist bosaltilmasi da oldu canim. O yuzden sol tarafim iyi ilerlemedi. Yoksa normalde heo yuksek. Ben surekli test etdiriyorum.

42 tane yumurta canınızı çok acıtmadı mı? Süreç sonrasında çok acı çekmediniz mi?

Benim amh 14.56 50 ymurta toplandı 29 dollendi 5. Gun 8 ymurta donduruldu 6 gunde 3 tane toplam 11 en iyi kaliteyi transfer ettiler sonuc negatif. Amh ya gore az geldi bana ama önemli olan kaliteli olması çok olması degil

Back
X