düğün ağustosta ama ben eşyalarımı aldım bile. umarım beğenirsiniz. ben çok beğenerek ve uygun fiyatlı aldım. ymk odası+ yatak odası+ salon grubu = 4,000 tl ye geldi.
tv sehpası burdakınden daha farklı yaptırdım bnmkınde sadece tv nın uzerınde bir raf olcak
gerçekten bu mobilya rengi çok kullanışlı oluyo.toz açısından.malum toz beziyle yaşamıyoroz evin eiçinde.hemde çok uyguna yaptırmışsın.naçizane tavsiyem ürünleri teslim alırken aynı senin istediklerinin gelip gelmediğine iyi kontrol et bazen eksik yada çizik gönderebiliyolar sen o yerleşme telaşında fark etmeyebiliyosun.mutluluklar
gerçekten bu mobilya rengi çok kullanışlı oluyo.toz açısından.malum toz beziyle yaşamıyoroz evin eiçinde.hemde çok uyguna yaptırmışsın.naçizane tavsiyem ürünleri teslim alırken aynı senin istediklerinin gelip gelmediğine iyi kontrol et bazen eksik yada çizik gönderebiliyolar sen o yerleşme telaşında fark etmeyebiliyosun.mutluluklar
genellikle mobilyalarımı almadan önce araştırma yaparken kullanışlılığına dikkat ettim canım . ve annemin mobilyalarından da yola çıkarak -anneminkiler siyah ve toz hiç eksik olmuo- bu renge karar verdim doğry bir karar verdiğime inanıyorum teşekkür ederim yorumun için ve ve uyarını da dikkate alacağım.