Bunlarda Latilokum'un çeyizine aldıklarıı

lokummmm iyi günlerde kullan inşallah hepsi çok güzel..Puantiyeli tencere seti çokk şirin

Son düzenleyen: Moderatör:
ütümüz aynı..camasır makinen 7 kg mu..? benimkiler de arcelık gecen hafta aldık buzdolabıda dahil 6 bin lira tuttu..allah huzurla kullanmayı nasip etsin canım..

ayyiii ne güzelll...
Ben çok beğenerek aldım devoooo...
amin İnşallah cnmmm

İnşallah cnm benimmm

bende cok begendım cnm kalplı fılan taam benlık seyler en son ceyızımı kıpkırmızı kendınden desenlı battanıye aldım yatak ortusu gıbı ama bayıııldıım

Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin canım.
Rendeye bayıldım :)))

Amin cnm inşallahh

Bende rendeye bayılanlardanım nerden almıştı acep lokumum :44:

Bornova da Japon Pazarı ndan aldım cnmm

Güle güle kullan cnm aldıklarını

saol cnmm

hepsi çok güzel...güle güle kullanın

Çok teşekkür ederimm

lokummmm iyi günlerde kullan inşallah hepsi çok güzel..Puantiyeli tencere seti çokk şirin

İnşallah cnm çok saol..
Evet bende çok seviyorum tencerelerimi...

Mutlu huzurlu günlerde kullan

İnşallahh.. çok saol

hepsi çok güzeller tatlım Güzel günlerde kullan inşallahh

İnşallah cnm çok mersi

tatlı günlerde kullan, çok güzel her şeyin

saol cnm inşallah

güle güle kullan canım tüm eşyalarını :107:​

İnşallah cnm teşkler..

ütümüz aynı..camasır makinen 7 kg mu..? benimkiler de arcelık gecen hafta aldık buzdolabıda dahil 6 bin lira tuttu..allah huzurla kullanmayı nasip etsin canım..

evdede tefal kullanıyoruz ve kullandığım okdr ütülerle kıyasladığımda gerçekten çok çok iyi....
evet çamaşır mak. 7kg...
çok iyi almışsın sen.. Buzdolabını ne kadara aldınız? Kayınvalidemlerde aldı (yani ben beğendim nişamlımda netten okey vermişti:) 2800 e aldılarr?
Buzolabını çok uygun almışsınız siz ozaman:44:

Çok güzel herşey. Nevresim takımlarını çok beğendim. Güle güle kullan

çok teşekkürler...
nevresimlerim çok renkliii

hepsi çok güzel cnm:) Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin!!!

Amin cnm İnşallahh

bende cok begendım cnm kalplı fılan taam benlık seyler en son ceyızımı kıpkırmızı kendınden desenlı battanıye aldım yatak ortusu gıbı ama bayıııldıım

evet bende örgü battaniye aldım leoparlı...
Fotosunu bulabilirsem eklerim.. Sende güzel günlerde kullan devoo

Tefal Narenciye sıkacağım

ve fiyatı bi hayli yüksek olmasına rağmen bayılarak aldığım Maribor Bornoz tk.mım

Eklentiler

• $MARIBOR-Kadife-Karanfil-Aile-Banyo-Seti-6-Parca__30224431_0.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 48
yeni aldıklarınıda gule gule kullan canım bornoz takımına bayıldım cok guzel kalitesi nasil canım bende almayı dusunuyorum?

Hepsi çok güzel canım, iyi günlerde kullan...

saol cnmm

yeni aldıklarınıda gule gule kullan canım bornoz takımına bayıldım cok guzel kalitesi nasil canım bende almayı dusunuyorum?

teşkkr ederim cnm...
Bornoz tk. açtım baktım iyi kaliteli gibi gözüküyor tabi bikaç defa kullanıp yıkandıktan sonra belli olurr...
Annem almıştı banyo havlusu el yüz havlusu falan Maribordan kullanıyoruz..onların kalitesi gayet iyi..

Days In Colours Pike tkmım

Eklentiler

• $days ın colours clarusturkuaz pile.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 67
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…