bunlarda yeni biten örgülerim

busanise

siparişle örgü örüyorum:)
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
364
1
296
47
Niğde
fstklyelek.jpg
ilemeliyelek.jpg
patikyeni.jpg
:ecrin_bebek::ecrin_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

teşekkür ederim arkadaşlar sırada daha çok modelim var bittikçe ekleyeceğim:ecrin_bebek::emir_bebek:delikafaduldenalkisalkisalkis

Benim topiğimde görünce adınızı dikkatimi çekti, ellerinize kollarınıza sağlık çok hoş duruyorlar örgüyüde severim birde sizinkiler gibi minnacık minnacık sevimli olursa...

teşekkür ederim arkadaşlar güzel mesajlarınız beni motive ediyor.asigüzel arkadaşım yapımın resimli bir şekilde anlatacaktım isteyen arkadaşlar oldu ama gel görki benim kafa pazar yeri gibi karışık olduğu için unutmuşum resimlemeyi delikafaduldendelikafadulden:mymeka::mymeka: bir dahaki ördüğümde resimleyip anlatacağım sanada haber veririm örmek istersen canım

çok hamaratsın canım...çok güzel olmuşlar...
ellerine kollarına sağlık..

teşekkür ederim arkadaşlar güzel mesajlarınız beni motive ediyor.asigüzel arkadaşım yapımın resimli bir şekilde anlatacaktım isteyen arkadaşlar oldu ama gel görki benim kafa pazar yeri gibi karışık olduğu için unutmuşum resimlemeyi delikafaduldendelikafadulden:mymeka::mymeka: bir dahaki ördüğümde resimleyip anlatacağım sanada haber veririm örmek istersen canım

cok tesekkur ederim evet cok istiyorum o patikten yapmayi sahane biseya.s.:enbuyukkk:

[IMG .!.:
http://img196.imageshack.us/img196/2010/serapyelek2.jpg[/IMG]

bende buna bayıldım ya emeğine sağlık elin çok güzel canım ördüklerim çok güzel durmuş maşşalllah

Back
X