- 13 Temmuz 2021
- 150
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi didemarslan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk başta ki 3 gün önce toplamı gösteriyor arkadaşım oBilsek de kaç ay önceki sonuç bi önemi yok ki. Her ay değişebilir bu değerler.
Yoo baksana tekrar tarihlere.İlk başta ki 3 gün önce toplamı gösteriyor arkadaşım o
Mesela o tarihlerde de kan vermişim ya o sonuçları da gösteriyor en son sonucum en öndekiYoo baksana tekrar tarihlere.
Tamam işte son sonuçlar 30 marta ait. Bunlar mümkünse her ay yapılması gerken testler.Mesela o tarihlerde de kan vermişim ya o sonuçları da gösteriyor en son sonucum en öndeki
Canıımmm hayır 3 test orda en sondan bak biri 19 Şubat biri 30 Mart diğeri de en son olan 4 gün önce 13 Temmuz olması gerekTamam işte son sonuçlar 30 marta ait. Bunlar mümkünse her ay yapılması gerken testler.
Bilmem mi ben kan verdiğim zamanıCanıımmm hayır 3 test orda en sondan bak biri 19 Şubat biri 30 Mart diğeri de en son olan 4 gün önce 13 Temmuz olması gerek
Iyi de yok bu ekranda öyle bi şey bak tarihlere.Bilmem mi ben kan verdiğim zamanı![]()
Kurban olduğum son görünen değerler tarih yazmayan yani ilk sırada ki en son verdiğim değerler işteIyi de yok bu ekranda öyle bi şey bak tarihlere.
Kurban olduğum son görünen değerler tarih yazmayan yani ilk sırada ki en son verdiğim değerler iştehem doktora ulaşabildim cok şükür
Bak sadece o işaretlediğim yerdeki tatihlerin karşısında değer var. Krizi ben geçirecem inan. Bu bi hemogram zaten bunun her değerini herkes anlayamaz.İşaretlediğin tarihin değeri solda bir de en başta ki var kriz geçircem![]()
Bak bir fotoğraf daha attım tarihlere bak sonuç kısmanda doktor değerlendirsin diye son 3 kan testini gösterir görüyor musun en son ki kan testiniBak sadece o işaretlediğim yerdeki tatihlerin karşısında değer var. Krizi ben geçirecem inan. Bu bi hemogram zaten bunun her değerini herkes anlayamaz.
E tamam üsttekini atmıyosun buraya bak anlaman için uğraşıyorum.
E nabızdan atsan bu sistemden uğraşacağına. Hcg filan mı verdin onun sonucunu mu merak ediyosun?Bak bir fotoğraf daha attım tarihlere bak sonuç kısmanda doktor değerlendirsin diye son 3 kan testini gösterir görüyor musun en son ki kan testini
Ğsttekine basınca böyle çıkıyorE tamam üsttekini atmıyosun buraya bak anlaman için uğraşıyorum.