- 20 Aralık 2015
- 1.080
- 857
- 53
- Konu Sahibi belaokumakitapoku
-
Doktorla görüştünüz mu peki?Ben araştırdım yok, bende de öyle kırmızı olarak çıkıp siyaha geçiyorlar, kilo alınca daha çoğalıyorlarmış. Aldırılabiliyorlar lazer ile, ama gene çıkıyor.
Beyaz ve hassas ne yazik kiBen varım. Beyaz ve hassa ten güneşten korunmayinca oluyor maalesef. Engel olmanın yolu güneş görmemesi sanırım.
Gunes önemli etken ama cok sık gunes gormeyen yerlerde de oluşması garipBende değil ama eşimde çok var. Sırt ve omuz kısmı çok yoğun. Sarışın beyaz tenli. Hiç güneş koruyucu kullanmadan denize girmenin etkisi bence.
Lazerle yakılıyor diye biliyorum.
Bilemiyorum. Ben yaz kış koruyucu kullanıyorum bir de, ona rağmen oluyor. Eski İngiliz asilzadeleri gibi güneşe hiç cikmamam gerekiyor sanırım.Beyaz ve hassas ne yazik ki
Ama her beyaz tenlide de olmuyor ki
Doktorla görüştünüz mu peki?
Gunes önemli etken ama cok sık gunes gormeyen yerlerde de oluşması garip
Simetrik mi asimetrik mi?Sonradan çıkan simetrik benle tehlikelidir. Yada el içi ayak tabanı gibi yerlerde çıkan benlerde öyle.
Ben açık tenliyim sürekli guneslendigim için benlerim var sirtim ve kolumda. Azalmiyor aksine güneşlendikce yillar icinde artıyor . Önemli olan tehlikeli olmamaları. Sizde bir baktirin
TeşekkürlerNemsizlikten de oluyor . Mesela cildim kuruysa kaşıdığım yerde ben çıkar
Nemlendirmek ve düzenli güneş koruyucu kullanmak şart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?