bunları duyucagımı hıc düşünmemişdim

ne dedi ki eşin bu kadar yaraladı seni.

Zaten derler ya vurunca vurduğu yerin ağrısı geçerde söylenen sözlerin kalpte açtığı yara geçmez diye.

inan o lafı agzıma alamam cok kotu kufur işte..
neyse kusura bakmayın başınızı şişirdım..

ya bu erkeklerin odun olmak doğasında var demek ki lafı söylemiş yatmış :53: canım çok pişman olacak gelecek en geç sabaha olmadı akşama işte o anda ver duygu sömürüsünü çeksin vicdan azabını bak bi daha yapıyomu kerata

odundu da bu kadar odun oldugunu ben bıle bılmıyordum.evlenene kadar melek oluyorlar.asıl yuzlerı sonradan ortaya cıkıyor ne yazık kı

Erkek tabiatı bakımından affedersin öküzde onu değiştirmezsiniz bazıları kendinden incedir bazılarına kadınla nasil konuşulacağız öğretilmemiş yada kendi lutfedif ogrenmemistir..bildigin bir şempanzeyi nasil eğitirsin iste erkekleride öğle eğileceksin aldırma simdi yarın umrunda bile olmayacak bide üstüne iyi yaptım diyecektir...sen zaten intikam alacaksın o kesin

Erkek tabiatı bakımından affedersin öküzde onu değiştirmezsiniz bazıları kendinden incedir bazılarına kadınla nasil konuşulacağız öğretilmemiş yada kendi lutfedif ogrenmemistir..bildigin bir şempanzeyi nasil eğitirsin iste erkekleride öğle eğileceksin aldırma simdi yarın umrunda bile olmayacak bide üstüne iyi yaptım diyecektir...sen zaten intikam alacaksın o kesin

tatlım harıfı harıfıne katılıyrum sana.
yemın ederım demınden onu duşunuyorum nasıl bunun acısını cıkarırım dıye ama aklıma bısey gelmıyor.demın aşagıya ındım bılgısayarımın şarzını almak ıcın oflanıp puflanıyor..
kapının anahtarıyla arabanın anahtarını kaldırmış ortadan her zamankı gıbı korkak

kesinlikle eğitme konusunda sonuna kadar haklısın. erkek çocuklarına çoğu anneler sağlıkla yetiştiriyorlar ama karakter giydiremiyorlar. evladını nasıl eğitirsen öyle eğit.... ama eğitirken odun olma sende işvenle cilvenle kibarlığınla şirinliğinle .... yap bişeyler canım:) bende o konudan muzdaribdim ama allahdan benm eşim çok uslu bi çocuk söz dinliyo kereta :DD

gıdıp bıraz yatmaya calışayım.arkadaşalr kusura bakmayın artık kafanızı şişrdim gece gece.
iyi geceler

ofeliyacim konunu gorunce acikcasi cok sasirdim,her evlilikte tartismalar kavgalar oluyor canim olmuyor degil esinin agzina kotu sozler almasi hos degil ama inan o anki sinirle soylemistir,
icinden gelerek soyledigini dusunmuyorum keske tutsaymis ama belkide is stresi baska birseye olan siniri bir anda patlayiverdi,deme ki unutmam yada ne bileyim kendini esinden sogutma yani olur oyle seyler tabiki hemen yelkenleri suya indirme tavrini koy ama cokta uzatma araya sogukluk girmesin INSALLAH duzelir hersey :16:

ofeliyacim konunu gorunce acikcasi cok sasirdim,her evlilikte tartismalar kavgalar oluyor canim olmuyor degil esinin agzina kotu sozler almasi hos degil ama inan o anki sinirle soylemistir,
icinden gelerek soyledigini dusunmuyorum keske tutsaymis ama belkide is stresi baska birseye olan siniri bir anda patlayiverdi,deme ki unutmam yada ne bileyim kendini esinden sogutma yani olur oyle seyler tabiki hemen yelkenleri suya indirme tavrini koy ama cokta uzatma araya sogukluk girmesin INSALLAH duzelir hersey :16:

canım arkadaşım desteyın ıcın cok tşk ederım.pişam olsa ne fayda..soz agızdan cıktı bır kere.şimdi pişman ayaklarına yatıyor.ama yemezler

bende kavgalarımızı cıkmaz bitmez zannederdım aslında bızım hıc buyuk kavgamız olmadı olduda ben hatırlamıyor olabılırım cunku kırdım kırıldım ama anladım ki yıne hayatta ondan degerlı insan yokmus elimi uzatsam tek tutacak ınsan oymus ve Allah onu basımızdan eksık etmesın dıye dua ederim süreklı ona bişe olsa naparım bilmem sende iyi oldugunuz anları dusun egerkı kavgada onun ıcın dua edersen gönlün kazanır.

Canım arkadaşım benim sen çok iyibir yüreğe sahipsin seni böyle kıran bir insan için inan üzülmeye değmez dünyalar tatlısı bir evladın var senin ve şuan oda hasta zaten onun üzüntüsünden ne kadar hassas olduğunu biliyorum birde bu üstüne gelince daha da kırıldın haliyle ama inan eşinde olsa bazen tanıyamıyorsun işte Allah bu erkeklere akıl fikir versin ne diyim

uzulme tatlim benim esimde sinirlendigi zaman taninmaz hale gelir sayar siler ama sonrasinda çok pisman olur o oyle kotu konusunca sanki boyle oan onu hiç sevmiyorum gibi gelir ama en fazla 2 saat sonra gecer barisiriz

bi yerde okumustum "evlilik sabah allah belani versin deyip aksam seni seviyorum deyip yatmaktir" die:34:

Canım arkadaşım benim sen çok iyibir yüreğe sahipsin seni böyle kıran bir insan için inan üzülmeye değmez dünyalar tatlısı bir evladın var senin ve şuan oda hasta zaten onun üzüntüsünden ne kadar hassas olduğunu biliyorum birde bu üstüne gelince daha da kırıldın haliyle ama inan eşinde olsa bazen tanıyamıyorsun işte Allah bu erkeklere akıl fikir versin ne diyim

canım benım ıyıkı sende varsın.ınan sınırlerım cok bozuk oglum benım her seyım ıyııkı var bazen o olmazsa dıyorum ben arkama bakmadan gıderdım her halde duşunuyorum.
hıc bu kadar kalbımı kırmamıştı .face şifremıde deyişmiş.sankı ben tekrar deyişemem.ne yapmak ıstedıyını anlamıyorum.benım tavır almam lazım uste cıkımaya calışıyor gıcık

uzulme tatlim benim esimde sinirlendigi zaman taninmaz hale gelir sayar siler ama sonrasinda çok pisman olur o oyle kotu konusunca sanki boyle oan onu hiç sevmiyorum gibi gelir ama en fazla 2 saat sonra gecer barisiriz

bi yerde okumustum "evlilik sabah allah belani versin deyip aksam seni seviyorum deyip yatmaktir" die:34:

tatlım bizimde cok tartışmalarımız oluy en fazla 1gun dayana bılıyorduk ama bu sefer hadını aştı gercekten

keşke insanlar öfke anında kendilerini kontrol edebilseler sinir başa bela işte:19:eşine ne kadar kırıldığını üzüldüğünü anlat umarım tekrarlamaz canım:50:

ben en cok bundan korkuyorum bu sefer afetsem ne malum bır daha yapmayacagı?
uzun sure konuşmamak kararı aldım.dunden berı ıkı yabancı gıbıyız evde..

kavga olmadan barışmanın tadını bilemezdik.:16:
sinir anında söylenenleri hükümsüz say şekerim.

Back
X