• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunları nerede bulabilirim? (resimli)

son resimdeki jacobs ayakkabıları beymende bulabilirsin orda yoksa marc jacobs'ın istanbulda mağazası var yerini tam bilmiyorum internet sayfasından bakabilirsin ama
 
Bende beğeniyorum hem sportif hem klasik en önemlisi rahat
 
Eki Görüntüle 120374

Canım gönderdiğin linke baktım vee
Eki Görüntüle 120373
bayıldım bu ayakkabıya yaaaaaaaaaa :52: nasıl satın alabiliriz .Bi yardımcı olur musuuuuuuuun :54:

canım bu ayakkabılar Louboutin...Beymende bulabilirsin ama işin kötü tarafı Louboutin in Türkiyede mağazası olmadığı için modellerin çoğu Türkiyeye girmiyor o yüzden beymende de fazla modeli yok Louboutin'in bende bir tane almak istiyorum ama internet sayfasından beğendiğim modellerin hiçbirini bulamıyorum yurtdışına çıktığımda alıcam artık:( bu arada kontess o papileri beğenmeyenden fazla beğenen insan tanıyorum:):) bence de çok sevimliler ve kullanışlılar hem spor hem şık kıyafetlerle kombin edilebilir ama düz tabanlı olanları bana biraz erkeksi geliyor topukluları daha hoşuma gidiyor benim bi arkadaşımda gördüm bu gün eteğin altına giymişti cici kızlar gibi olmuştu ilk fırsatta bende edinicem:):):)
 
ya o kimsenin sevmediği papileri ben de çok seviyorum senin gibi kontess ama neyle kombinlenir bilemedim, almamaya karar verdim
bu konuda bi fikrin var mı :71:
sanki normalde giydiğim hiç bişeyle uymazmış gibi geldi, onun içinde yeni dolap düzemem ki :52:

hafif diz üstü bir eteğin ya da elbisen varsa onun altına siyah çorapla birlikte kombin edebilirsin yüksek bel kot pantolonların altına da rahatlıkla giyebilirsin çok şık oluyorlar bence hemen bir tane al:)
 



ikincinin markası 'marc jacobs' muş ama bu markayı nerde bulabilirim bilmiyorum.bi de içimden bi ses fazla pahalı olduklarını söylüyor.benzeri nerde vardır?

marc jacobs beymenlerde satılıyor, zaraya mangoya göre pahalıdır ama çok da pahalı değil.. indirimde bayağı iniyor zaten blenderlara da bak
 
$hirka-1.webp
Arkadaşlar böyle bir hırka nereden bulabilirim acaba?Bir ara her yerde karşıma çıkıyordu ama şimdi bulamıyorum malesef.Pek belli olmuyor biliyorum ama..Aynı bu şekilde olsun istiyorum.
 
Back
X