Bunları yaşayan hanımlar lütfen yazar mısınız?

Eliftemmeel

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2022
66
13
8
25
Hanımlar merhaba sırf bu soruları sizlere sormak için üye oldum buraya. Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz. Geçen ay reglim 2 gün gecikmişti ve 16 gecesi regl olmuştum. Bu ay göğüslerim inanılmaz acıyor ara sıra ağrı giriyor ve yoğun akıntım var. Çok özür dileyerek söylüyorum bazen akıntı rengim sarımtırak olabiliyor. Dün idrar testi yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Reglim 3 gün gecikti. Ara sıra kasıklarımda regl olacakmış gibi ağrım var genel olarak gün içinde 2-3 defa uykum geliyor. Mide sorunları yaşıyorum. Sivilcelerim de çıktı. Regl olacağımdan 1 hafta önce kocaman irinli sivilcelerim olurdu ama bu sefer ufaklar . Kafayı taktığım için mi böyle oluyor yoksa bu şekilde hamile kalan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim

Hanımlar merhaba sırf bu soruları sizlere sormak için üye oldum buraya. Yaklaşık 4 aydır korunmuyoruz ve çocuk istiyoruz. Geçen ay reglim 2 gün gecikmişti ve 16 gecesi regl olmuştum. Bu ay göğüslerim inanılmaz acıyor ara sıra ağrı giriyor ve yoğun akıntım var. Çok özür dileyerek söylüyorum bazen akıntı rengim sarımtırak olabiliyor. Dün idrar testi yaptım erken olanlardan negatif çıktı. Reglim 3 gün gecikti. Ara sıra kasıklarımda regl olacakmış gibi ağrım var genel olarak gün içinde 2-3 defa uykum geliyor. Mide sorunları yaşıyorum. Sivilcelerim de çıktı. Regl olacağımdan 1 hafta önce kocaman irinli sivilcelerim olurdu ama bu sefer ufaklar . Kafayı taktığım için mi böyle oluyor yoksa bu şekilde hamile kalan var mı? Cevaplarsanız çok sevinirim
Merhaba, stres vb. birçok sebepten ötürü adette gecikmeler olabiliyor. Tabii ki hamilelik olabilir ama olmayabilir de. Maalesef kendimizi inceleyip, birçok belirtiyi hamileliğe de yorabiliyoruz. :( İçinizin rahat etmesi için bence ortalama 1 hafta gecikmeden sonra bir kan testi verebilirsiniz. Hayırlısı neyse o olsun. :)

Merhaba, stres vb. birçok sebepten ötürü adette gecikmeler olabiliyor. Tabii ki hamilelik olabilir ama olmayabilir de. Maalesef kendimizi inceleyip, birçok belirtiyi hamileliğe de yorabiliyoruz. :KK43: İçinizin rahat etmesi için bence ortalama 1 hafta gecikmeden sonra bir kan testi verebilirsiniz. Hayırlısı neyse o olsun. :)
Cevabınız için çok teşekkür ederim. Genelde hep gününde olurdum o yüzden acaba mı diye şüphelendim. Umarım hayırlısı olur .

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Genelde hep gününde olurdum o yüzden acaba mı diye şüphelendim. Umarım hayırlısı ol

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Genelde hep gününde olurdum o yüzden acaba mı diye şüphelendim. Umarım hayırlısı olur .
Siz çok düşünüp, stres yaptıkça da gecikebilir. Mevsim geçişlerinde, o dönemde ilaç alımınız olduysa, stresten vs. yıl içerisinde iki üç kere bu şekilde gecikmeler olabiliyor. Tabii yine diyorum hamile de olabilirsiniz. Bu şekilde ne umut vermek ne de umutsuzluğa sürüklemek istemem. Kendinizi yine en iyi siz bilirsiniz. :)

Back
X