• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunların bir anlamı var mı?

little bird

❤️‍🔥
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5.456
Puanlar
358
Yer
Kütahya
Muhtemelen birçoğunuza saçma gelecek hatta bana da öyle geliyor ama bugün eski arkadaşlarımla buluşacağım ve aklıma bu konu geldi.

Hayalperest biriyim denebilir; kafamda senaryolar kurmak beni çok eğlendirir. 2 sene önce yine böyle bir anda şu hayali kurmuştum; biz 3 kız arkadaşız ve diğer sene kursa başlayacaktık beraber. 1inin zaten sevgilisi var; diğer arkadaşım ve benim kursta 2 arkadaşla tanışıp sevgili olacağımızı; ve bazen topluca 3 çift takılacağımızı. Arkadaşımın sevgilisinin kumral benimkinin esmer olacağını. Benim sevgilim olacak kişinin karakter özelliğini, x ilinin memleketi olmasını. Sonra topluca gideceğimiz yerleri ne kadar eğleneceğimizi hayal ettim. Bu hayali 3-4 kere canlandırdım.

Diğer sene hayalimdekilerle birebir erkeklerle tanıştık, hatta karakter özellikleri dahi hatta memleketinin x ili olması dahi tam düşündüğüm gibiydi. Cidden hayal ettiğim yerlerde beraber takıldık. Onunki kumral benimki esmerdi. Kafamda canlandırdığım her şey oldu; tek bir şey hariç arkadaşım hayal ettiğim kişiyle sene sonuna doğru sevgili olurken benim hoşlandığım çocuk başka bir kızla sevgili oldu.
Bütün bunlar sizce tesadüf mü? Yoksa bir anlamı var mı?

Hani kötüyü düşünme çekersin derler ya. Yada Enerji meselesi.
Aslında hayalini kurduğumuz şeyi bilinç altına kodluyoruz ve gelecek yasantimizi onun üstüne inşa etmeye başlıyoruz.

Hani kötüyü düşünme çekersin derler ya. Yada Enerji meselesi.
Aslında hayalini kurduğumuz şeyi bilinç altına kodluyoruz ve gelecek yasantimizi onun üstüne inşa etmeye başlıyoruz.
Benim kafamı karıştıran nokta şu ben bunları nasıl bi sevgilim olsun bunu düşünüp hayal etmiştim; her şeyi birebir olurken en önemli kısım olmadı; başkasıyla sevgili oldu :D
Yalnız çocuğun başka kızla sevgili olması büyük sürpriz olmuştur size:KK70::KK70:
Ciddiye almayın böyle şeyleri, kafa yormaya bile değmez.
Ben de takmıyorum bugün o hayalimde yer alan diğer 2 arkadaşla buluşacağım o yüzden aklıma geldi :D garip gelen hani tesadüf olsa nasıl memleketi bile tuttu; hadi ben çektim enerjisini desem niye sevgili olmadık :D

Hayal işte ,belki gerçek olsun diye o çocuktan hoslandiginizi dusundunuz

Bilinç altının gücü :kahve:

Bir anlamı olduğu kesin de doğru anlam nedir bilemedim :110:

Muhtemelen birçoğunuza saçma gelecek hatta bana da öyle geliyor ama bugün eski arkadaşlarımla buluşacağım ve aklıma bu konu geldi.

Hayalperest biriyim denebilir; kafamda senaryolar kurmak beni çok eğlendirir. 2 sene önce yine böyle bir anda şu hayali kurmuştum; biz 3 kız arkadaşız ve diğer sene kursa başlayacaktık beraber. 1inin zaten sevgilisi var; diğer arkadaşım ve benim kursta 2 arkadaşla tanışıp sevgili olacağımızı; ve bazen topluca 3 çift takılacağımızı. Arkadaşımın sevgilisinin kumral benimkinin esmer olacağını. Benim sevgilim olacak kişinin karakter özelliğini, x ilinin memleketi olmasını. Sonra topluca gideceğimiz yerleri ne kadar eğleneceğimizi hayal ettim. Bu hayali 3-4 kere canlandırdım.

Diğer sene hayalimdekilerle birebir erkeklerle tanıştık, hatta karakter özellikleri dahi hatta memleketinin x ili olması dahi tam düşündüğüm gibiydi. Cidden hayal ettiğim yerlerde beraber takıldık. Onunki kumral benimki esmerdi. Kafamda canlandırdığım her şey oldu; tek bir şey hariç arkadaşım hayal ettiğim kişiyle sene sonuna doğru sevgili olurken benim hoşlandığım çocuk başka bir kızla sevgili oldu.
:D denk gelmıs dıyelım tam hayal ettıgınız gıbı olmamıs ama suna ınanıyorum bızzat da yasıyorum hatta yapıyorum
ıstedıgım seyın en ınce ayrıntısına kadar hayal edıyorum hep sık sık hayal edıyorum ve hep ıstıyorum dıyorum
buyuk cogunlugu ıcın soyleyebılırım kı hayal ettıgım seyler oldu ve tam da hayal ettıgım ıstedıgım gıbı oldu bazen hemen oluyor bazen yıllar suruyor ama neyı cok ıstedım cok soyledımse o oldu

en azından benım ıcın gerceklıgı var :)

:KK70: denk gelmıs dıyelım tam hayal ettıgınız gıbı olmamıs ama suna ınanıyorum bızzat da yasıyorum hatta yapıyorum
ıstedıgım seyın en ınce ayrıntısına kadar hayal edıyorum hep sık sık hayal edıyorum ve hep ıstıyorum dıyorum
buyuk cogunlugu ıcın soyleyebılırım kı hayal ettıgım seyler oldu ve tam da hayal ettıgım ıstedıgım gıbı oldu bazen hemen oluyor bazen yıllar suruyor ama neyı cok ıstedım cok soyledımse o oldu

en azından benım ıcın gerceklıgı var :)
benim de hayal ettiğim gerçek olan birçok şey var bu hayali de o yüzden kurmuştum ama şimdi düşününce zaten hayalin amacı nasıl sevgili istediğimdi şu an böyle olmasının bi anlamı var mı diye sorguluyorum :D ama sanırım yok...

Ben bu konuyu ilk üye olduğum zamanlar burda başka birinden okumuştum 😱

Ben bu konuyu ilk üye olduğum zamanlar burda başka birinden okumuştum 😱
ben birebir böyle değil de hayal ettiği bir erkek tipi olduğu onla karşılaştığı ama adamın onu reddettiğini okudugumu hatırlıyorum başka bir konuda. o konuyu da aradım bulamadım acaba o bir anlam çıkardı mı :KK70:

ben birebir böyle değil de hayal ettiği bir erkek tipi olduğu onla karşılaştığı ama adamın onu reddettiğini okudugunmu hatırlıyorum başka bir konuda. o konuyu da aradım bulamadım acaba o bir anlam çıkardı mı :KK70:
Aynısıydı 😅 doğru söyle

Boş zamanlarinizda spor filan yapin bence.
Kafaniz yorulmuyormu bunlari dusunurken valla ben yoruldum okurken 😅

Secret kitabını okumuştum ve bundan 15 yıl kadar önce , hoşlandığım biri vardı tanışmıyorduk. Tanıştığımızı canlandırıyordum, hayal ediyordum hep kafamda ve çok şaşırtıcı şekilde, kafamda hayal ettiğim mekanda tanıştık. Enerji ile ilgili olduğunu düşünüyorum.

Benzer ve farklı bir olayı bende yaşadım. :KK45:
Amatör Bi platformda hikaye yazıyorum.
İkinci kurguladığım hikayede ki olay ve karakterler birebir olmasa da hayatımda var olmaya başladılar. o_OAçıkçası hikayenin can sıkıcı yerleri var aynı şeyleri yaşamaktan korktuğum içinde yazmaktan uzaklaştım.
Fazla paranoyakça biliyorum :olamaz:

Kendi hayalinizi tam kuramamışsınız demek ne diyeyim😂
Daha fazla odaklanın artık kendi sevgiliniz olacak şahısa.

Back
X