• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunların bir anlamı var mı?

hahaha yok değilim, konuyu arayacağım bulursam yollarım sana da istersen alakası yok onunla :KK70:
Ya hatırlayan biri bile yok mu ben bu konuyu geçen sene okudum. Aynısı yazıyordu hatta düşünce gücü hayal gücü bilmem bişey pek hatırlamıyorum böyle bir başlık adı altında yazılmıştı. Ama eminim okuduğumuz kitapları nasıl ki hatırlıyorsak tekrar okurken, konuları da tekrar okurken hatırlıyoruz.

Bende çok hayaller kurarım ama maalesef hiçbiri gerçek olmadı henüz.. Siz şanslısınız en azından kıyısından dönseniz bile başarmışsınız 😂😂

:KK70: denk gelmıs dıyelım tam hayal ettıgınız gıbı olmamıs ama suna ınanıyorum bızzat da yasıyorum hatta yapıyorum
ıstedıgım seyın en ınce ayrıntısına kadar hayal edıyorum hep sık sık hayal edıyorum ve hep ıstıyorum dıyorum
buyuk cogunlugu ıcın soyleyebılırım kı hayal ettıgım seyler oldu ve tam da hayal ettıgım ıstedıgım gıbı oldu bazen hemen oluyor bazen yıllar suruyor ama neyı cok ıstedım cok soyledımse o oldu

en azından benım ıcın gerceklıgı var :)
Kesinlikle benim de böyle. İçimizden dahi olsa söylediklerimizin önemi tahöin ettiğimizden çok daha fazla.

Back
X