bunlarla nasıl baş edeceğim ben :(

Bende bu eşler biriyle görüşmek istemeyince, zorla "Ay git git" diyen iyilik meleği kılığına girenleri anlamıyorum. Niye zorla yolladınız ? Gelmiş kaç yaşına kendisi karar verebilir. Sizde arayın kadına sertçe uyarın. Kim ki onlar çekiniyorsunuz

evet en iyisi konuşmalarına izin vermemek dün hiç birşeyim yokken kardeşim aradı laf açıldı bunu söyledi o an için bişey demedim ama kapattıktan sonra öyle sinir oldum ki ağladım birde
durduk yere huzurumuz kaçtı eşimle
benim bildigim kardes dedigin kardesini uzmes kardesiniz sizin fikirlerinize saygi duymasi gerekir ayrica sizden yana cikmasi gerekir bide sizin evliliginize ve esinizin ailesi ile gorusup gorusmemesine o karisamaz keza sizin esinizin o biyolojik ailesi ile gorusup gorusmemenize karisamaz KARDESINIZIN SUNU DEMESI LAZIM KARDESIM GORUSMUYORSA BI BILDIGI VARDIR DEMESI VE SIZIN ARKANIZDA OLMASI LAZIM KARDES KARDESIN ARKASINI KOLLAR SIZI AGLATMASI NE DEMEK

Diyelimki kardesiniz aradi ve konuyu acti lafi agzina tikayin ve birdaha o kisilerden laf duymak istemediginizi acik sekilde belirtin ve bunu herkese yapin. Birdaha sizze laf tasimazlar. Laf tasinan her ortamda sert bir sekilde bunu belirtip laf tasiyan kisileride ortaligi karistirmak hosunuza mi gidiyor kavga cikarip kosenize gecip film seyreder gibi izleme pesindemisiniz derseniz mesela birdaha cekinir soylemezler. Tabi bilemezsinzi kimi iyilik yaptim sana kimi gercekten kotuluk etmek icin soyler. Ama siz kesinlikle duymak istemediginizi belirtin ayni sekilde esinizde belirtsin.
konu sahibinin kardeside COK ILGINCMIS YANI konu sahibi beni yanlis anlama bu arada bana tuhaf geldi

onlar yaptıkları hatayı size yıkmaya çalışıyorlar.belli ki sizi pasif görmüşler.akılları sıra sizin aranızı bozup oğullarıyla iyi olacaklarını zannediyorlar.sakın onlara prim vermeyin.oyunlarına gelmeyin.

Bende bu eşler biriyle görüşmek istemeyince, zorla "Ay git git" diyen iyilik meleği kılığına girenleri anlamıyorum. Niye zorla yolladınız ? Gelmiş kaç yaşına kendisi karar verebilir. Sizde arayın kadına sertçe uyarın. Kim ki onlar çekiniyorsunuz
canım normalde görüşmüyoruz zaten ama biyolojik babası hastanede yatıyordu ozman durumu kötüydü bende bişey olursa eşim pişman olur gitmediğine diye gidip helalleşmesini söyledim..şu an felç kendisi konuşamıyor onun dışında bir daha görmedi zaten onları

onlar yaptıkları hatayı size yıkmaya çalışıyorlar.belli ki sizi pasif görmüşler.akılları sıra sizin aranızı bozup oğullarıyla iyi olacaklarını zannediyorlar.sakın onlara prim vermeyin.oyunlarına gelmeyin.
aynen dediğiniz gibi sessizliğimden faydalanıyolar
iyiki uzaklar bizede görmüyoruz bide çeneleri kapansa yağ gibi üste çıkmaya çalışıyolar hala
eşime aratacağım ozaman konuşabileceklerini sanmıyorum bir daha

benim bildigim kardes dedigin kardesini uzmes kardesiniz sizin fikirlerinize saygi duymasi gerekir ayrica sizden yana cikmasi gerekir bide sizin evliliginize ve esinizin ailesi ile gorusup gorusmemesine o karisamaz keza sizin esinizin o biyolojik ailesi ile gorusup gorusmemenize karisamaz KARDESINIZIN SUNU DEMESI LAZIM KARDESIM GORUSMUYORSA BI BILDIGI VARDIR DEMESI VE SIZIN ARKANIZDA OLMASI LAZIM KARDES KARDESIN ARKASINI KOLLAR SIZI AGLATMASI NE DEMEK
kardeşimde bana niye anlattı bilmiyorum zaten
çocuk için dr gidiyoruz dr strese girmemen lazım sinir olmaman lazım dedi bu bildiği halde anlattı bana dünden beri sinirimden duramıyorum evde

kardeşimde bana niye anlattı bilmiyorum zaten
çocuk için dr gidiyoruz dr strese girmemen lazım sinir olmaman lazım dedi bu bildiği halde anlattı bana dünden beri sinirimden duramıyorum evde
annenle konus kardesin bu konuyu bida anlatmasin bide bana sitres yasak de

Uzak durun. .
Eşin için çok üzücü bir durum. .
Büyüten anne bence haklı eşin. .

Sen uzakta kal ve hic bi yorum yapma bundan sonra.
Engelde olma kocana.
Gitsin ilk ters hareketlerinde agizlarinin paylarini versin.
Haketmisler.

Back
X