• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu bana nasıl yapar :(

nio

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Mart 2013
2.542
1.631
198
benim sorunum ailem abimin içki sigara ve lüx tüketimine babam boğazına kadar borçlandı bide abim evlendi mobilya filan..şimdi babam bana gelip para istiyor..yok dedim de anlamıyor ısrar ediyor sert konuşmak zorunda kalıyorum bağırıyorum yok diye fakat gene yine anlamıyor en son bağırdım çağırdım 5 ay dayanabildiler 5 ay sonra oda bana küfür ederek bağıra çağıra para istedi vermek zorunda kaldım eşim adam bir kere bişey istedi olmaz diyemem bidaha isterse vermem zaten dedi babam işini bilir eşim öğlen paydosa geldiğinde aradı..abime henüz dokunmatik telefon alındı eşine kıyafetler filan ben yapmayın etmeyin değince cimri kıskanç oldum..1 milyar gönderdik geri gelmez gelsede bir ay sonra 2 olarak milyar istiyecek kız kardeşime aynısını yaptılar ondan biliyorum 1 geri verip üç istedi..şimdi ben azarlasamda kar etmiyor ne yapsam?? eşime tembihledim vermez bide yalancılık ta var bunlarda yarın ameliyat olucaz da derler baban hapis yatacak da derler offff sabahtan beri kahvaltı yapmadım eşim öğlen paydosuna geldi ne oldu diyor hiiiiççç diyorum ama içim de hep acaba bana musallat olurlar mı ya şöyle yaparlarsa ya böyle yaparlarsa diye geçiyor hep aklımda yemekte banyado mutfakta hep asık suratım emin olamam ki yalan mı gerçek mi? not: 1 milyar gönderdikten sonra abim deribi mont beğenmiş telde konuşurken babam ağzından kaçırdı...
:( bunları yazdıktan sonra şimdi yüzüm sivilce tarlası oldu sanırım stresten eskiden yoktu..bide bebeğim olsun istiyorum bana bunu yapmaya ne hakları var..babam çok zalim biri..annemle konuştum abim istediği monta kavuşmuş..eşini dövmüştü 1 ay önce kadın evi terketmişti (imam nikahlıydı) şimdi babam yeni kız bulmaya sağa sola haber salıyormuş ....bulmuşlar bi kız...buldukları yeni kıza sarhoş tel etmiş kız ilişki başlamadan terk etmiş..kınamak istemiyorum öyle şey olur mu filan demeyin kınamayın Allahın gücüne gider sadece nasıl birileri olduğunu bilin diye dedim..babam çok küfürbaz...bide bu gönderdiğimiz paradan konuşunca annem sana tel etmiyecektii direk eşine tel edecekti ben seni aradım diyor adam benle bile muhattap olmuyor..direk eşimden istiyor....

Eşine işin iç yüzünü anlat ve tavır koymasını sağla, o nasıl bir harekettir anlamadım, küfürle,hakaretle, yalanla para istemek, haraca kesiyor resmen aileyi, abiniz adam olacak cinsten değil anladığım kadarıyla, aslan oğlum diye sırtı sıvazlanıyor, tavrınızı koyun eşinizle birlikte ve uzak durun. İhtiyaç olsa, gerçekten hastalık vs olsa insan düşünmez ama hovardalığa da para yetişmez, nereye kadar verebilirsiniz ki.

ailemi ziyarete gittiğimde aldığım kıyafetleri şunları bunları ayakkabılığın içine saklayıp herkes odasına gidince bavuluma koyuyordum..ne yapıcan onu? o kadar para verilir mi ona? bana verseydin o parayı..aynen böyle der aynen..bide harçlığımı göstermedim göstersem direk alır direk..sende para vardır ver de maaş ta vereyim dedi 100 var dedim (yoksa hepsini ister)maaş geldi geçti vermedi ben buraya gezmeye geldim harçılığımı aldınız sap gibi kaldım diye kızınca verdi güç bela..

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Ben ailemden uzakta yaşıyorum burada akrabam yok eh olsa da farketmez ailede akıl alabileceğim dertleşebileceğim kimse hiç kimse yok..bur da bir nevi akıl alma yaşı genç olsa da bana nasihat edebilecek ve daha mühimi bana HAKLISIN (!) diyebilecek insanlara ihtiyacım var..ve bunun için erinmeden buraya üye oldum bu site eşim gelene dek açık kalıyor ve çok az yorum geliyor..her geçen dakka yenileyip yorum varmı diye bakıyorum durumum o denli mühim...konu içeriği taşınmış ne bilmiyorum ama sizden naçizane ricam şu konumu biraz görünen yorum alabileck bir yere taşıyın..
Saygılarımla
Nio

Back
X