Nee yapacagimm bilmiyorum o kadar zr bir durumdayim ki kimseye hayor diyemiyorum suanda yine asla olmamasi gerekeb birseye hayir diyemedigim icin agliyorum krize girdim resmen cunku olmamali ama ben hayir doyemedim lutfenn bana her konuda nasil hayir demem grektigini ogretinn lutfe..
Yasantim sebebi ile asla hayir diyemedim bugune kadar o kirilir bu uzulur diye hep kendim uzuldum ama yeterr artik baskasi yuzunden uzulmek istemiyorum BUGUN HAYIR DEMELIYIM.
HAYIR DEYINCE HAYATIM DUZENE GIRECEK BILIYORUM BU YUZDEN HAYIR DEYIP GOZUMUN YASINI SILMELIYIM..!
Ogretinn bana lutfenn..
Evlendim cocuk sahibi oldum ama hala hayir demeyi ogrenemedim.
OKULDa herseyi ogrettilerde hayatimizi duzene sokan hayatimiza yon verecek olann minicik su HAYIR KELIMESNI OGRETMEDILERR!!!!
Yasantim sebebi ile asla hayir diyemedim bugune kadar o kirilir bu uzulur diye hep kendim uzuldum ama yeterr artik baskasi yuzunden uzulmek istemiyorum BUGUN HAYIR DEMELIYIM.
HAYIR DEYINCE HAYATIM DUZENE GIRECEK BILIYORUM BU YUZDEN HAYIR DEYIP GOZUMUN YASINI SILMELIYIM..!
Ogretinn bana lutfenn..
Evlendim cocuk sahibi oldum ama hala hayir demeyi ogrenemedim.
OKULDa herseyi ogrettilerde hayatimizi duzene sokan hayatimiza yon verecek olann minicik su HAYIR KELIMESNI OGRETMEDILERR!!!!