• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu bana ogretinn lutfenn!!!

Biri sana cocugunu birakmak istediginde

Kusura bakma benimde isim var demelisin insn birkez desen zaten gerisi gelir

Sen neden kendini bosyere stresse sokuyosunki , Hayir dedigindede kimse kirilmaz .
Kirilan insanda zaten cikari icin yanindadir..

Hayır diyebilmek büyük nimet gerçekten.
Bir defa hayır derseniz gerisi gelicektir.
Önemli olan sizsiniz, bu şekilde yıpratmayın kendinizi.

Hayır diyebilmek büyük nimet gerçekten.
Bir defa hayır derseniz gerisi gelicektir.
Önemli olan sizsiniz, bu şekilde yıpratmayın kendinizi.
Biri sana cocugunu birakmak istediginde

Kusura bakma benimde isim var demelisin insn birkez desen zaten gerisi gelir

Sen neden kendini bosyere stresse sokuyosunki , Hayir dedigindede kimse kirilmaz .
Kirilan insanda zaten cikari icin yanindadir..
Konu sadece cocuk birakmak vs deil hersey ben hayir demeyi ogrenmeliyim her konuda biktim ibsanlardan kole olmaktann HAYIR DEMELIYIM. Dua edin ki hayir diyebileyim ki hayatim duzelsinn mutlu olayim hersey tek bi hayirda sakli

Tamam iste tam zamani demek ki. Denemekten ne kaybedersin ki?
Dua edin soyleyim yoksa butun duzenim alt ust olacak mutlu gunum olmayacak ama soylersem mutlu olacagim cok kisiden tepki gorsem bile mutlu olacagimm

Dua edin soyleyim yoksa butun duzenim alt ust olacak mutlu gunum olmayacak ama soylersem mutlu olacagim cok kisiden tepki gorsem bile mutlu olacagimm
Bu gucu kendinde bul ve soyleyiver. Dunyada senden degerli hic kimse hic bir sey yok inan bana. Allah yardimcin olsun agzindan cikiversin o hayir insallah.

ben de sizin gibiydim... 5 yıl önce önceye kadar (he yine bazen içimden hayır demek geçse de evet dediğim oluyor ama)
5 yıl önce herşeyine koştuğum insanların yardım istediklerin de yanım da yardıma muhtaçken uzakta olması üstüne bir tanesinin kıskançlık yapıp beni aşağılaması yetmeyip beni rezil etmek için yapmadağım söylemediğim sözleri söylediğin de birkaç ay toparlanamdım ama kendime geldim..
lütfen siz de kendinizi küçük düşürtmeden hayır demeye çalışın evet ailem yüzünden pasif yetiştim ama 5 yıl önce ki travmadan sonra düzeldim..
size tavsiyem hayır diyemedim diye üzülürseniz daha da kapanırsınız...

mesela çocuk mu bırakmak istediler
canım benim ki ler huysuz buaralar alamam yoksa bilirsin seni kırmam ama olmaz deyin. ısrar ederse ısrar etme deyin.. ısrar etme sert gibi gözükebilir ama bu lafı söylemezseniz ısrar eder hatta siz belki de gider çocuğu alırsınız...
size birisi yatıya mı gelmek istiyor canım çocuklarım yaramaz yetişemiyorum yoksa başımın üstün de yerin var deyin... ısrarcı olursa ısrar etme deyin...

ayrıca tepki çekmekten korkma
bak hayır diyenlere hepsi mutlu sen mutsuz sen keriz... hayır diyenler de aynı değeri alıyor sen de...

Ben çok güzel hayır derim ay ne güzel benim de kendi hayrıma olan bir iyi tarafım varmış :KK70:
bak canım ya sen hep evet diyerek üzüleceksin ya da karşı tarafa nazik bir şekilde hayır ve türevlerini kuracaksın.
inan başarabilirsin yaparak alışabilirsin bence zamanla tabi birden değil. önce zorlanırsın sonra otomatikleşir.

Yaklaşık 6 ay önce başladım "hayır" demeye.
Yalnız ailem dışında pek kimse kalmadı yaw ortalıkta :63:

Çok güldürdün kız beni...:KK70::p:KK70:
Bende bu yüzden yalnızım kesinlikle. ailem dışında kimse yok sayılır.
Demek ki insanlar için önemli olan istediklerini almak sadece. Alamayınca koşarak uzaklaşıyorlar

Bugunki konu ne? Belki hayir demende bi bahane bulmaya yardim ederiz. Daha kolay hayir diyebilirsin bu sayede
Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!

Ben de aynisini yasadim. O zaman sevgilim olan simdiki esim ve ailemden baska kimse kalmadi ama olsun herkesin yuzunu gormus oldun sonunda dimi :)

Çok güldürdün kız beni...:KK70::p:KK70:
Bende bu yüzden yalnızım kesinlikle. ailem dışında kimse yok sayılır.
Demek ki insanlar için önemli olan istediklerini almak sadece. Alamayınca koşarak uzaklaşıyorlar
Birinden eteğini terziye götürmediğim için aylardır ses çıkmıyor. O kadar söyliyim :KK24:

Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!
Kayinvalidenle mi kavga etti kardesi dedigin baska bir kardesi mi? Acaba rahatsizlanmis gibi esinle konussan hani teyzen basimin ustunde yeri var ama bak ben cok kotuyum acaba annenle konussan da o davet etse teyzeni falan desen ise yarar mi?

Back
X