- 5 Aralık 2013
- 8.080
- 7.070
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır diyebilmek büyük nimet gerçekten.
Bir defa hayır derseniz gerisi gelicektir.
Önemli olan sizsiniz, bu şekilde yıpratmayın kendinizi.
Konu sadece cocuk birakmak vs deil hersey ben hayir demeyi ogrenmeliyim her konuda biktim ibsanlardan kole olmaktann HAYIR DEMELIYIM. Dua edin ki hayir diyebileyim ki hayatim duzelsinn mutlu olayim hersey tek bi hayirda sakliBiri sana cocugunu birakmak istediginde
Kusura bakma benimde isim var demelisin insn birkez desen zaten gerisi gelir
Sen neden kendini bosyere stresse sokuyosunki , Hayir dedigindede kimse kirilmaz .
Kirilan insanda zaten cikari icin yanindadir..
Tamam iste tam zamani demek ki. Denemekten ne kaybedersin ki?Keskee soylesem ama bugun HAYIR DEMELIYIM
Dua edin soyleyim yoksa butun duzenim alt ust olacak mutlu gunum olmayacak ama soylersem mutlu olacagim cok kisiden tepki gorsem bile mutlu olacagimmTamam iste tam zamani demek ki. Denemekten ne kaybedersin ki?
Bu gucu kendinde bul ve soyleyiver. Dunyada senden degerli hic kimse hic bir sey yok inan bana. Allah yardimcin olsun agzindan cikiversin o hayir insallah.Dua edin soyleyim yoksa butun duzenim alt ust olacak mutlu gunum olmayacak ama soylersem mutlu olacagim cok kisiden tepki gorsem bile mutlu olacagimm
Bugunki konu ne? Belki hayir demende bi bahane bulmaya yardim ederiz. Daha kolay hayir diyebilirsin bu sayedeDua edin soyleyim yoksa butun duzenim alt ust olacak mutlu gunum olmayacak ama soylersem mutlu olacagim cok kisiden tepki gorsem bile mutlu olacagimm
Ben de aynisini yasadim. O zaman sevgilim olan simdiki esim ve ailemden baska kimse kalmadi ama olsun herkesin yuzunu gormus oldun sonunda dimi :)Yaklaşık 6 ay önce başladım "hayır" demeye.
Yalnız ailem dışında pek kimse kalmadı yaw ortalıkta![]()
Yaklaşık 6 ay önce başladım "hayır" demeye.
Yalnız ailem dışında pek kimse kalmadı yaw ortalıkta![]()
Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!Bugunki konu ne? Belki hayir demende bi bahane bulmaya yardim ederiz. Daha kolay hayir diyebilirsin bu sayede
Ben de aynisini yasadim. O zaman sevgilim olan simdiki esim ve ailemden baska kimse kalmadi ama olsun herkesin yuzunu gormus oldun sonunda dimi :)
Birinden eteğini terziye götürmediğim için aylardır ses çıkmıyor. O kadar söyliyimÇok güldürdün kız beni...
Bende bu yüzden yalnızım kesinlikle. ailem dışında kimse yok sayılır.
Demek ki insanlar için önemli olan istediklerini almak sadece. Alamayınca koşarak uzaklaşıyorlar
Lütfen biraz Devlet Bahçeli gibi ol.Örnek al
Kayinvalidenle mi kavga etti kardesi dedigin baska bir kardesi mi? Acaba rahatsizlanmis gibi esinle konussan hani teyzen basimin ustunde yeri var ama bak ben cok kotuyum acaba annenle konussan da o davet etse teyzeni falan desen ise yarar mi?Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!
Insanlar kendileri kabul etmeyeckleri seyleri neden bize yaptirmak istiyorlar bilmiuorum off ofdBirinden eteğini terziye götürmediğim için aylardır ses çıkmıyor. O kadar söyliyim![]()