• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu bana ogretinn lutfenn!!!

E
Kayinvalidenle mi kavga etti kardesi dedigin baska bir kardesi mi? Acaba rahatsizlanmis gibi esinle konussan hani teyzen basimin ustunde yeri var ama bak ben cok kotuyum acaba annenle konussan da o davet etse teyzeni falan desen ise yarar mi?
Esim suriyeli ailesi suriyede sadece 2 teyzesi ve bir kardesi var burda baska kimsesi yok ben ve ailemden baska bu iki teyzede beraber kaliyordu kavga etmisler bize geldi bidaha gitmem diyor kizma bana diyor aglamaklii bi sekilde ama kabul edemem kii edemem yanu esimi aradim az once teyze boyle birsey dedi ee ne yapayim dedi bn kabul etmiyorum cok yaramazlar dedim soylemem sokaga mi atayim diyorr lanett olsunn !!!

Vallah elalemin keyfi olacak diye kimsenin çoluk çocuğuyla uğraşmayın benim komşu yeni taşınmıstı kadınlarla parkta otururjen beni göstetip oh ne güzel artık kızımı bu komşuma bırakır rahat rahat her işimi yaparım demişti bende içimden ( NAH
bırakırsın canım demiştim ) beni enayi gibimi gördü neyse ben çok güler yüzlüyüm saf gibide dururum ama bu enayi yada salak olduğumu gösrermezki o komşum öyle söyledi ya 1 gün sadece bakmışlığım vardır 1 daha cocugunu bana getirmek istediğinde kusura bakma benimde cocuğum var ona zor bakıyorum gem eşim cok kızdı bakktığım için yalanda değildi bundan sonra bana cocugunu baktırmak için sorma bakamam dedim .Her seferinde işime gelmediyse eşim istemiyor kusura bakma diye diye dilimde alışmış aslında eşimin umurunda bile olmadığı şeylerde bile eşimi bahane edip tersliyordum hiç kimse istemediğm birşeyi bana yaptıramaz bende hiçkimseden birşey beklemem sende eşini bahane et neyle gelirlerse gelsinler hayat senin kimsenin seni ezmesine eziyetinede katlanma Allah yar ve yardımcın olsun canım amin

E

Esim suriyeli ailesi suriyede sadece 2 teyzesi ve bir kardesi var burda baska kimsesi yok ben ve ailemden baska bu iki teyzede beraber kaliyordu kavga etmisler bize geldi bidaha gitmem diyor kizma bana diyor aglamaklii bi sekilde ama kabul edemem kii edemem yanu esimi aradim az once teyze boyle birsey dedi ee ne yapayim dedi bn kabul etmiyorum cok yaramazlar dedim soylemem sokaga mi atayim diyorr lanett olsunn !!!
Sanirim hayir demeye zirveden baslaman gerekecek. Esini de anlayabiliyorum bu konuda ama sen cok haklisin. Bilemedim simdi kadinin 3 cocuguyla kalcak baska bi yeri yoksa :110:

Açıkça söylersin bugun kapima gelmissin bugun kal ama ev üstüne ev yapamam teyze dersin.Her kususunde yanınıza gelir açık kapı olduğunu bildiğinde.Sizin kabul etmeyeceginizi bilseydi cesaretle kalkıp gelmezdi.farzet kabul ettin ya artık hep sende yada olduda barıştı her kususunde kapini çalar.Sınır cizmelisin.........

Sanirim hayir demeye zirveden baslaman gerekecek. Esini de anlayabiliyorum bu konuda ama sen cok haklisin. Bilemedim simdi kadinin 3 cocuguyla kalcak baska bi yeri yoksa :110:
Kardesinin evi var fakat inat etti gitmeyecem diye ona gelmede demiyor zaten kardesi kendisi cephe alip gitmeyecem dedi ve sucluda kendisi

üfff... ev ev üstüne olur mu ya.Çok yardım etmek istiyosa başka bi çözüm bulsun eşiniz.Tamam allah kimseyi öyle zor duruma koymasın ama olmaz yani evin hanımının rızası olmadan o neymiş öyle.

Açıkça söylersin bugun kapima gelmissin bugun kal ama ev üstüne ev yapamam teyze dersin.Her kususunde yanınıza gelir açık kapı olduğunu bildiğinde.Sizin kabul etmeyeceginizi bilseydi cesaretle kalkıp gelmezdi.farzet kabul ettin ya artık hep sende yada olduda barıştı her kususunde kapini çalar.Sınır cizmelisin.........
Ben cizebilir belki ama esimm atamam diyor baska birsry demiyir!!!

Eşinin teyzesi kaç günlüğüne kalacakmış sizinle?

üfff... ev ev üstüne olur mu ya.Çok yardım etmek istiyosa başka bi çözüm bulsun eşiniz.Tamam allah kimseyi öyle zor duruma koymasın ama olmaz yani evin hanımının rızası olmadan o neymiş öyle.
Offffffffff olucemmm sinirdennnnnnnnnnnn

Back
X