• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu bana ogretinn lutfenn!!!

Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!
Yalnız kalamıyor mu teyzesi?
Neden ağlayıp sızlıyorsun ben de bunu anlamıyorum.
Söyle eşine o kalacaksa ben giderim de.
Kaybedecek neyin var?

Teyzesi de azıcık
Heppp kalmak istiyorr..
nee yok artık :stop:ozaman sevgili teyzesi ile birlikte ev bulsun öyle şey olmaz 3 gün tamam sesini çıkartma gider nasılsa sabret diyecektim ama temelli olmaz bunu teyzeyede açık net anlatmanıız gerekli

Bu senin en en doğal hakkin. Sonuçta küsüp gelmiş onu evde öldüren mi var zorla sokağa mi attılar.bu sokakta kaldı anlamına gelmez.nerde daha rahat edebilirim diye düşünmüş o tarafa küsüp gelmiş...... Ayrıca oturduğu yer tek odalimiydi.diğer odası yokmuymus.tamamen seni yumuşak bulduğu için sesini cikarmayacagini düşündüğü için gelmiss

Bu senin en en doğal hakkin. Sonuçta küsüp gelmiş onu evde öldüren mi var zorla sokağa mi attılar.bu sokakta kaldı anlamına gelmez.nerde daha rahat edebilirim diye düşünmüş o tarafa küsüp gelmiş...... Ayrıca oturduğu yer tek odalimiydi.diğer odası yokmuymus.tamamen seni yumuşak bulduğu için sesini cikarmayacagini düşündüğü için gelmiss
Farkindayimmm..... veee esimmm kalmasini destekliyirr nasill basa cikacagimm?!!!

Git ne olacak böyle ağlayıp sızlamaktan iyidir.
Sürü gibi mi yaşayacaksınız?
Neden hayır diyemiyorsun çünkü kendine değer vermiyorsun.
Bunu sana kimse öğretemez kendin öğreneceksin.
Haklisinizz aslinda ama isim yok vs nasil ayakta dururum helekide teyzesi yuzunden hayatimi mi karartacagim esimi severkeb

Yalnız kalamıyor mu teyzesi?
Neden ağlayıp sızlıyorsun ben de bunu anlamıyorum.
Söyle eşine o kalacaksa ben giderim de.
Kaybedecek neyin var?
Yani eşim bana böyle şart koşsa buyursun beraber güle güle oturun der teyze gelmeden ben kapıyı çeker giderim

gerekirse ya ben ya teyzen diyeceksin ozaman.Bukadar geri duramazsın ev senin evin.Bide olmayacağı belli yani yarın senle de elbette kötü olacak kadın.Olmaz yani.Batacak bir süre sonra her hareket bu belli bişey.Öyle olup kavga dövüş ayrılmaktansa şimdiden güle güle diiyn.Oh ne ala ya.Otel mi orası.Ben bile sinir oldum ya

Hangii birini anlatayim konu hersey herkes benden hersey istiyorlar evimde 3 dunya yaramazi cocukla surekli kalmak istiyorlar ben hicbirseye hockimseye hayir diyemiyorum diger taraftan baskasi cocugunu birakmak istiyor baska yerden baskasi olmayacak seyler rica ediyot ama ben lanet olasi huyum yuzunden hayir diyemiyorum
hayır demek zorunda değilsin gerekli açıklama yaparsın işim var de ya da bu durumdan hoşnut olmadığını göster...
millet alışmış sana bir şeyleri yaptırmaya kullanmaya kullandırma kendini ara söyle bir işim çıktı annemlere gideceğim yakın arkadaşım hastanede de bir şey de at milleti başından mazeret uydur ötele

İçinden nasıl geliyorsa öylede davran eşinede teyzesinede

Hep anne babaların suçu. yap derler yapmak istemezsen kızarlar baskı kurar. Buyursun yıllar geçer oldu mu sana Hayır kocaman bir Evet ,oldu.
Çocuksun bir olay olur derdini anlatmaya çabalarsın kendileri çok bilir ya başlarlar SUS KONUŞMA diye bağırmaya. Byürüsün biri bagirdimi SUSAR konuşmazsın.

Esinizin sizi bu sebepten bırakacağını zannetmiyorum ama anladığım kadariyle once esinize hayır demeniz gerekiyo.Bi ihtimal git derse bi süreliğine anlamasi için gidebilecegin ailen yok mu

3 gün yatılı misafir geliyor da 4. gün bi gitse diye gözüne bakıyoruz.Kendi annen baban bile olsa ev bi süre sonra ev olmaktan çıkıyor.Bn katlanamıyorum eşmin annesi felan 3-4 gün gellince huzurum kaçıyor rahat edemiyorum kendi evimde.Kaldıki sürekli sende kalmak.

gerekirse ya ben ya teyzen diyeceksin ozaman.Bukadar geri duramazsın ev senin evin.Bide olmayacağı belli yani yarın senle de elbette kötü olacak kadın.Olmaz yani.Batacak bir süre sonra her hareket bu belli bişey.Öyle olup kavga dövüş ayrılmaktansa şimdiden güle güle diiyn.Oh ne ala ya.Otel mi orası.Ben bile sinir oldum ya
Ahh bidee bana sorunn annem kocanla kotu olmaktansa kabul ett diyorrr kimsee yanimda durmuyor
Yani eşim bana böyle şart koşsa buyursun beraber güle güle oturun der teyze gelmeden ben kapıyı çeker giderim

Haklisinizz aslinda ama isim yok vs nasil ayakta dururum helekide teyzesi yuzunden hayatimi mi karartacagim esimi severkeb
Ailen yok mu? Niye hep sen fedakarlık yapıyorsun o da seviyorsa teyzesi için seni bırakmaz.
Bırakırsa zaten senin için hayırlısı olmuş olur.

Var
Esinizin sizi bu sebepten bırakacağını zannetmiyorum ama anladığım kadariyle once esinize hayır demeniz gerekiyo.Bi ihtimal git derse bi süreliğine anlamasi için gidebilecegin ailen yok mu
Ama boyle bir konuda anne evine gidersem geri gonderirler

Git ne olacak böyle ağlayıp sızlamaktan iyidir.
Sürü gibi mi yaşayacaksınız?
Neden hayır diyemiyorsun çünkü kendine değer vermiyorsun.
Bunu sana kimse öğretemez kendin öğreneceksin.

valla çok doğru.Önce BEN. çocuklarımıza da bunu öğretmemiz lazım.
Ben mutlu değilsem kimseyi de mutlu edemem.

Var
Ailen yok mu? Niye hep sen fedakarlık yapıyorsun o da seviyorsa teyzesi için seni bırakmaz.
Bırakırsa zaten senin için hayırlısı olmuş olur.
Ailem vardaa birakip gitmem icin ya dayak yemem yada aldatilmam lazim

Back
X