- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
Ahh bidee bana sorunn annem kocanla kotu olmaktansa kabul ett diyorrr kimsee yanimda durmuyor
yemişim öyle kocayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahh bidee bana sorunn annem kocanla kotu olmaktansa kabul ett diyorrr kimsee yanimda durmuyor
Ffffff bunaldimm3 gün yatılı misafir geliyor da 4. gün bi gitse diye gözüne bakıyoruz.Kendi annen baban bile olsa ev bi süre sonra ev olmaktan çıkıyor.Bn katlanamıyorum eşmin annesi felan 3-4 gün gellince huzurum kaçıyor rahat edemiyorum kendi evimde.Kaldıki sürekli sende kalmak.
Eeee arkadaşım senin her yoruma bir cevabın var nasıl yardımcı olacağız biz sana?Var
Ailem vardaa birakip gitmem icin ya dayak yemem yada aldatilmam lazim
Bende size ne durumda oldugumu anlatmaya calisiyorummmmmmmEeee arkadaşım senin her yoruma bir cevabın var nasıl yardımcı olacağız biz sana?
Daha eşine rest çekemiyorsun başkalarına nasıl hayır diyeceksin?
O zaman yaşa teyzeyle beraber.
Eeee arkadaşım senin her yoruma bir cevabın var nasıl yardımcı olacağız biz sana?
Daha eşine rest çekemiyorsun başkalarına nasıl hayır diyeceksin?
O zaman yaşa teyzeyle beraber.
Kabullenmek degill size nasik bi drumda oldugumu anlatmaya calisiyorumkabullenmiş görünüyor
Biz anladık ne durumda olduğunu ama senin anladığını sanmıyorum.Bende size ne durumda oldugumu anlatmaya calisiyorummmmmmm
Nee yapacagimm bilmiyorum o kadar zr bir durumdayim ki kimseye hayor diyemiyorum suanda yine asla olmamasi gerekeb birseye hayir diyemedigim icin agliyorum krize girdim resmen cunku olmamali ama ben hayir doyemedim lutfenn bana her konuda nasil hayir demem grektigini ogretinn lutfe..
Yasantim sebebi ile asla hayir diyemedim bugune kadar o kirilir bu uzulur diye hep kendim uzuldum ama yeterr artik baskasi yuzunden uzulmek istemiyorum BUGUN HAYIR DEMELIYIM.
HAYIR DEYINCE HAYATIM DUZENE GIRECEK BILIYORUM BU YUZDEN HAYIR DEYIP GOZUMUN YASINI SILMELIYIM..!
Ogretinn bana lutfenn..
Evlendim cocuk sahibi oldum ama hala hayir demeyi ogrenemedim.
OKULDa herseyi ogrettilerde hayatimizi duzene sokan hayatimiza yon verecek olann minicik su HAYIR KELIMESNI OGRETMEDILERR!!!!
Annen, baban yüzünden..
ezik yetiştirmişler seni maalesef.
Tedavisi çok zor, ama imkansız değil..
Kendini şartlandırmakla başla..
"Hayır" kelimesini kullan, korkma, kırılan kırılsın.
Bugünden itibaren, hayır,mümkün değil,olmaz ve türevi cümlelerle cevap vermeye başlayın. Sizi yıpratan durumları sırf kırılacaklar diye göğüslemeyin yok yere.Hangii birini anlatayim konu hersey herkes benden hersey istiyorlar evimde 3 dunya yaramazi cocukla surekli kalmak istiyorlar ben hicbirseye hockimseye hayir diyemiyorum diger taraftan baskasi cocugunu birakmak istiyor baska yerden baskasi olmayacak seyler rica ediyot ama ben lanet olasi huyum yuzunden hayir diyemiyorum
eşiniz ve teyzesi bi aradayken kalma mevzusu açın ve benim için sıkıntı yok ama bızım her hareketimizi çocuklar üstüne alır ben adaletli olamazsam vebal alırım, incitirsem vebal alırım hem çocuklarda huzursuz olur, benim dolabımı açamazlar, banyomu kullanamazlar, kendilerini sığıntı gibi hissederler ve ezik büyürler, bize yakın bi yerden kira vermeyeceğiniz bi yerden iş bulalım, bina görevlisi gibi, her sıkıntıda biz size koşalım ama taş yerinde ağar çocuklarda huzurlu rahat ,başı dik büyüsün deyin. ya işi bulun yada ozamana kadar kardeşiyle barıştırın. böylelikle teyze anlamasa bile eşiniz o mevzudan yürür direk hayır diyemice için. hayır ın kibarcası yani:)Nee yapacagimm bilmiyorum o kadar zr bir durumdayim ki kimseye hayor diyemiyorum suanda yine asla olmamasi gerekeb birseye hayir diyemedigim icin agliyorum krize girdim resmen cunku olmamali ama ben hayir doyemedim lutfenn bana her konuda nasil hayir demem grektigini ogretinn lutfe..
Yasantim sebebi ile asla hayir diyemedim bugune kadar o kirilir bu uzulur diye hep kendim uzuldum ama yeterr artik baskasi yuzunden uzulmek istemiyorum BUGUN HAYIR DEMELIYIM.
HAYIR DEYINCE HAYATIM DUZENE GIRECEK BILIYORUM BU YUZDEN HAYIR DEYIP GOZUMUN YASINI SILMELIYIM..!
Ogretinn bana lutfenn..
Evlendim cocuk sahibi oldum ama hala hayir demeyi ogrenemedim.
OKULDa herseyi ogrettilerde hayatimizi duzene sokan hayatimiza yon verecek olann minicik su HAYIR KELIMESNI OGRETMEDILERR!!!!