Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sert uslüple ya ben ya hiç tavrıyla bir adama bişey yaptırılamıyor malesef :/ erkeklik gururuna yediremeyip iyice tam tersine devam ediyor. Bence yumuşak bir uslüp kullansın bu adam hep çalışıyor deil ya evde baş başa kendiside kalsın bakalım o çocuklar bunun bi kaç şeyine zarar versin kaybetsin vs. Bak bakalım nereye kadar dayanıcak kendisi dicek teyze barış artık die kadıncağıza bile gerek kalmicak. Bu hanım kardeş bi kaç gün rol yapsın ama kocasının sevmeyeveği şeyler dönsün evde mesela toparlamasın evi bakmasın akşama eve bi gelcek savaş alanı sonra o dicek düzen gitti diegerekirse ya ben ya teyzen diyeceksin ozaman.Bukadar geri duramazsın ev senin evin.Bide olmayacağı belli yani yarın senle de elbette kötü olacak kadın.Olmaz yani.Batacak bir süre sonra her hareket bu belli bişey.Öyle olup kavga dövüş ayrılmaktansa şimdiden güle güle diiyn.Oh ne ala ya.Otel mi orası.Ben bile sinir oldum ya
evi yok mu?Esimin teyzesinin kocasi burda degil oda kardesi ile kaliyordu kardesiyle kavga etti ve bize geldii. Ve bugun artik yanimda kalmak istedi 3 xoxugu var yemin ederim ki hayatimda gordugum en yaramaZ en terbiyesiz 3 coxuk bunlar ve annesi kimseye laf soyletmez. Ben ise iatemiyorum duzenim alt ust olacak lanet olsun ki esimde sokaga atamam teyzem diyor!