Erkek İnfertilitesi Bunu denedim hamile kaldım çocuğu olmayanlara tavsiye ediyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

nazar1905

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2013
47
0
26
İstanbul
herkese slm ben nazar yaklaşık 3 yıldır evliyim.ve 2 yıldır cocuk istiyorduk. kocamın sperm sayısında ve hareketliliğinde çok problem oldugu soylenmisti bize. doktor tüp bebek tavsiye etmişti. biz denemeye karar verdik ama hemen oncesinde internette Actisperm diye bir ürün gördük. normalde bende kocamda internetten veya televizyondaki ürünlerden almayız ama denize düşen yılana sarılır misali güvendik ve aldık. şu anda 3,5 aylık hamileyim ve gerçekten bu sorunu yasayan herkese öneriyorum. orda çok ilgililerdi ve bize özel yumurtlama takibi yaptı uzmanlar. bir deneyin derim kızlar. ben spermhareketleri.com dan aldım bunların bi de sahteleri orjinalleri oluyomus. Allah onlardan razı olsun.

yeni üyelik ve direk ürün önerisi burda reklam amaçlı üyelik diye algılanır..
umarım o şekilde değildir!!

herkese slm ben nazar yaklaşık 3 yıldır evliyim.ve 2 yıldır cocuk istiyorduk. kocamın sperm sayısında ve hareketliliğinde çok problem oldugu soylenmisti bize. doktor tüp bebek tavsiye etmişti. biz denemeye karar verdik ama hemen oncesinde internette Actisperm diye bir ürün gördük. normalde bende kocamda internetten veya televizyondaki ürünlerden almayız ama denize düşen yılana sarılır misali güvendik ve aldık. şu anda 3,5 aylık hamileyim ve gerçekten bu sorunu yasayan herkese öneriyorum. orda çok ilgililerdi ve bize özel yumurtlama takibi yaptı uzmanlar. bir deneyin derim kızlar. ben spermhareketleri.com dan aldım bunların bi de sahteleri orjinalleri oluyomus. Allah onlardan razı olsun.

canım eşinin deherleri kaçtı benimd eeşimde hareket sorunu var ürünün güvenilir olduhuna eminmisin

canım eşinin deherleri kaçtı benimd eeşimde hareket sorunu var ürünün güvenilir olduhuna eminmisin
slm bende yenı duydum bu ılaç isminii araştırdım sağlık bakanlığından onaylı fakat ne kadar güvenilir bilmiyorum ne duysak ümitlenir olduk bizde yinede doktora sormakta yarar var!

canım ben şimdi aradadım bilgi aldım birazda araştrdım öncelikle bi yan etkisi yokmuş bayan kullanıyo spermin daha cabuk hareketlenip yumurtalıha gitmesini sağlıyomuş yüzde 70 başarılıymıs özellikle hareket ve sayıda sorunu olanlara bide çok ünlü bi jinekolog öneriyo özellikle aşılamaya falan geçmeden mutlaka deneyin dyo ben viraz daha araştırcam

canım ben şimdi aradadım bilgi aldım birazda araştrdım öncelikle bi yan etkisi yokmuş bayan kullanıyo spermin daha cabuk hareketlenip yumurtalıha gitmesini sağlıyomuş yüzde 70 başarılıymıs özellikle hareket ve sayıda sorunu olanlara bide çok ünlü bi jinekolog öneriyo özellikle aşılamaya falan geçmeden mutlaka deneyin dyo ben viraz daha araştırcam

ben sıcak bakıyorum ama iyi araştırmak lazım doktoruma sormadan kullanmam,doktorda böyle şeylere kızıyor ınsan soylemeyede korkuyo valla:)

Senin adına çok sevindim canım. Umarım söylediklerin doğrudur ve bu kadar insanın duygularını reklam amacı ile istismar etmiyorsundur. Çünkü artık her duyduğumuza inanır olduk, sanki yeni duyduğumuz birşeyi yapmazsak ailemize haksızlık ediyor ve bebeğimizin olmasına yapmadığımız bu şey sebep olacak gibi hissediyoruz. Arada kaldım şimdi konunun ilk mesajı direk reklam mı değil mi bilemedim.

Senin adına çok sevindim canım. Umarım söylediklerin doğrudur ve bu kadar insanın duygularını reklam amacı ile istismar etmiyorsundur. Çünkü artık her duyduğumuza inanır olduk, sanki yeni duyduğumuz birşeyi yapmazsak ailemize haksızlık ediyor ve bebeğimizin olmasına yapmadığımız bu şey sebep olacak gibi hissediyoruz. Arada kaldım şimdi konunun ilk mesajı direk reklam mı değil mi bilemedim.

canım bende emin deyilim ama biraz araştırdım dokdorlar falan tavsiye etmiş aşılamadan önce özllikle deneyin dyolar ben biraz daha araştrma yapıcammm bakalaım artık öle bi hale geldikki çocuk olsun dye yapmıcamız bişey kalmadı

canım total sayımız 3 milyon ileri hızlı hareketlilik %40dı... ama daha sonra tekrardan tahlil yaptırmadık gerek de duymadık.

amacım tavsiye etmek sadece. ben inanmıyodum en basında hatta içimde şüphe varken aldık. ama çok sukur tuttu. inşallah bi aksilik olmadan dünyaya gelecek bebegim.

canım arastır tabiki ben ciddi ciddi supheyle yaklasmıstım inann kullanırken bile inanmıyodum. ama cok sukur tuuttu. televizyonda da gorunce biraz daha rahatlamıstım. aynılarını bana da soylemislerdi. hatta alırken doktorunuza sorun isterseniz doktorunuza bizim sitemizi gosterin o ne derse onu yapın bile demişlerdi. biz sormamıstık gerci ama o konuda guven veriyolar tamamen. tercih senindir canım.

canım bende emin deyilim ama biraz araştırdım dokdorlar falan tavsiye etmiş aşılamadan önce özllikle deneyin dyolar ben biraz daha araştrma yapıcammm bakalaım artık öle bi hale geldikki çocuk olsun dye yapmıcamız bişey kalmadı

herseye ve herkese güvenmem bende ama cok sükür oldu bu sefer. kesinlikle arastırın ben doktoruma sormamıstım ama orayı aradıgımda isterseniz doktorunuza sorun bile dediler bana. bilmiyorum insanlar burda bana reklam mı yapıosun fln demisler de uzun süredir istedigim hamileligi bu sekilde elde edince hemen paylasmak istedim. cunku arkadalarımda cok var cocuk sahibi olmak isteyen. burda da var. deneyin arastırın derim ben. tercih sizin

valla canım bir iki kişi daha reklam mı demiş de...ben soyluyorum bunu kullanan uzun surredir cocuk ozlemi ceken ve bu urunle hamile kalan biri olarak bunu burda paylasmam sizin kafanızda soru isareti dogurduysa o zaman kullanmayın ne diyeyim. ben bana mutluluk veren seyi yazdım sizin de sorunlarınız cozulsun diye. inanmıyorsanız kullanmayın ama once bir arastırın bir bakın internet sitesine...kullanmazsanız kullanmayın beni ilgilendirmez tabiki herkesin kendi secimidir.

yeni üyelik ve direk ürün önerisi burda reklam amaçlı üyelik diye algılanır..
umarım o şekilde değildir!!

canım insan mutlulugunu paylasamaz mı? burada sorunlarımızı paylasıyoruz ve bende sorununu cozmus biri olarak sizlerrle paylasmak istedim. şüphe duyduysan almazsın.

herseye ve herkese güvenmem bende ama cok sükür oldu bu sefer. kesinlikle arastırın ben doktoruma sormamıstım ama orayı aradıgımda isterseniz doktorunuza sorun bile dediler bana. bilmiyorum insanlar burda bana reklam mı yapıosun fln demisler de uzun süredir istedigim hamileligi bu sekilde elde edince hemen paylasmak istedim. cunku arkadalarımda cok var cocuk sahibi olmak isteyen. burda da var. deneyin arastırın derim ben. tercih sizin[/QUOpeki bende aradım sordum bide doktoruma sorucam ve bi yan etki yoksa deneye bilirim özellikle harekkete sorun olanlar içn iyimiş spermin hızlanıp daha kolay yumurtaya gitmesini sağlıyomuş okadarda pahallı bişey deyil baya araştırdım şimdilik olumsuz bişey duymadım doktoruma sorup sonra karar vericem

preseed jel benzeri bişey sanırım onu aldım ama henüz kullanmadım bu da onun benzeri galiba

bende presed almıştım denedim 2 ay olmadı bu ayda kullanacam bakalım olmazsa önümüzdeki ay bu ürünü düşünebilirim aslında ama presedde hamile kalan çok duydumm kendimde işe yaramazsada :)

kızlar bu üründen mi bahsediyosunuz...
HAMİLE KALAMAYANLAR İÇİN - ACTİSPERM - YouTube

preseed jel benzeri bişey sanırım onu aldım ama henüz kullanmadım bu da onun benzeri galiba

canım ben onu da araştırmıştım ama bazı farklılıkları var sanırım. bi kere actisperm de doktorlar tavsiye ediyo hatta çok ünlü bir doktor yapıyor tanıtımını. sağlık bakanlığı numarasını sormuştu eşim cidden doğru çıkmıştı.

Senin adına çok sevindim canım. Umarım söylediklerin doğrudur ve bu kadar insanın duygularını reklam amacı ile istismar etmiyorsundur. Çünkü artık her duyduğumuza inanır olduk, sanki yeni duyduğumuz birşeyi yapmazsak ailemize haksızlık ediyor ve bebeğimizin olmasına yapmadığımız bu şey sebep olacak gibi hissediyoruz. Arada kaldım şimdi konunun ilk mesajı direk reklam mı değil mi bilemedim.[/QU

canım hamılesın galıba hayırlı oolsun bebegın allah analı babalı buyutsun . yanlış anlamazsan bırsey soracagım nasıl hamıle kaldın sorununuz varmıydı

Back
X