Erkek İnfertilitesi Bunu denedim hamile kaldım çocuğu olmayanlara tavsiye ediyorum.

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bunları sadece eşim kullandı. ben eşimle berabaer sadece arısütü kullandım ama ilk hamileliğimde onuda kullanmamıştım hatta eşimde arısütü almamıştı bilmiyoduk nasıl birşey olduğunu.
ilkin l-carnitin sıvı
zinco ve pharmaton kullanmıştı sadece
başka bir arkadaşımın adet görememe problemi vardı onlar eşiyle beraber arı sütü ve polen kullandı ilk aşılama da hamile kaldı. bildiğim kadarıyla tutundurmada faydalıymış. aridunyasi.com dan sipariş vermiştik biz ama siz kendinizde bir bakın arkadaş ordan aldı diye almıştık

cnm bizde 1 ay oldu baslayalı peki her ay devam etcez mi bitince

biz o boynuzlarıda denedik bunlarda şifa bulduk. ankarada gittiğimiz m... tüp bebek merkezinde kesinlikle senin çocun olmaz demişlerdi ve direk kampanyadan bahsetmişlerdi 6000den 4500e inmiş hemen yapalım bu ay kampanya bitiyo demişlerdi.
ve düşükte olsa diğer hastanelerde ve izmirde bi tüp bebek merkezi de dahil olmak üzere yaptırdığımız sperm testlerinde düşükte olsa hareketlilik var gözükürken ve morfoloji 4 ken bu bahsettiğim yerde hepsi 0 demişti.
ARTIK BU MERKEZLERİN ALAYI TİCARETHANE OLMUŞ. ama mecbur kalınca yapacak başka bi alternatif kalmıyo.
biz bu ilaçlara toplamda 130 tl civarında verdik...

günaydın canım haklısın ben zaten nette ve tv çıkıyorya saçma sapan adamlar onlara para vermiyin diyorum benim kardeşimin eşide asla dr.gitmeyi kabul etmedi için otlarla şifa buldu sayısı çok çok katlandı hayırlısı inş.bizde 100 tl hazırlattık ama deydi hakedene feda olsun elbette:))

Arkadaşlar benim eşimin de sperm sayısı normal ama ileri hareket hızı düşük varikosel ameliyatı önerdi doktoru ama bizim soru işaretlerimiz var ameliyatla ilgili her zaman iyi sonuçlar alınamayabiliyormuş. bu yüzden biraz daha beklemek istedik önce başka yöntemler araştırmaya başladım bu ürünü gördüm ve siparişini verdik. ararken soru işaretleri vardı aklımızda ama hakikaten çok ilgileniyorlar ve bilgili olduklarını hissettirdiler bize...sipariş için aradığımızda eşimin tahlil sonuçlarını istediler ve doktorumuz gibi sayının iyi fakat ileri hızının düşük olduğunu söylediler ürünün siparişini verdik 3 aylık ürün varmış içinde ve 3 ay takibe alacaklarmış bizi elimize geçtiğinde aramamızı söyledi ona göre bana sorular sorup (son adet tarihim vb sorular) hangi günlerde kullanmamız gerektiğini söyleyeceklermiş. inşallahhh olumlu sonuç alırız. sonucu size yazacağım. Allah hepimize tattırsın bu duyguyu inşallahhhh...

Arkadaşlar benim eşimin de sperm sayısı normal ama ileri hareket hızı düşük varikosel ameliyatı önerdi doktoru ama bizim soru işaretlerimiz var ameliyatla ilgili her zaman iyi sonuçlar alınamayabiliyormuş. bu yüzden biraz daha beklemek istedik önce başka yöntemler araştırmaya başladım bu ürünü gördüm ve siparişini verdik. ararken soru işaretleri vardı aklımızda ama hakikaten çok ilgileniyorlar ve bilgili olduklarını hissettirdiler bize...sipariş için aradığımızda eşimin tahlil sonuçlarını istediler ve doktorumuz gibi sayının iyi fakat ileri hızının düşük olduğunu söylediler ürünün siparişini verdik 3 aylık ürün varmış içinde ve 3 ay takibe alacaklarmış bizi elimize geçtiğinde aramamızı söyledi ona göre bana sorular sorup (son adet tarihim vb sorular) hangi günlerde kullanmamız gerektiğini söyleyeceklermiş. inşallahhh olumlu sonuç alırız. sonucu size yazacağım. Allah hepimize tattırsın bu duyguyu inşallahhhh...
benım de çocuğum olmuyor ne yapmamlazım

Back
X