- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
Kızlar kusura bakmayın konu uzun ama lütfen okuyunca hepsini yine kaynana görümce sorunu bu kez sildim onları... Olay gelince kaynanamla hiç kavga etmemiştim fakat son günlerde dolduğum için bir iki defa kendisine tavır yaptım.ki bazen o kadar bunaltır ki ama kendi hatasını görmüyor ayrımcılık çok yapıyor sürekli yanımda kızını över kaynım atanmadığı için asgari ücretle çalışıyor ona yardım ediyorlar buna bi şey Dediğim yok benim birinci çocuğum Kayınbabam bi çeyrek taktı kaynanam birkaç yelek örmüştü başka da bi şey almadılar annem beşik aldı çeyrek taktı kıyafet aldı her neyse asıl konuya geleyim son zamanlarda kaynanama soğuk davranmaya başladım geçenlerde eşim bebeğim gezmeye çıktık kaynanam görümcemle karşılaştık bizi görünce fazla takmadılar bebeği biraz sevdiler bana da nasılsın falan dedi görümcem kaynanam bana çok soğuk davrandı o anda da eltimin ikinci yeni doğan bebeğine kıyafet almakla meşguldü wn az 20 tane kazak pantolon çok zoruma gitti eşimle bebeğe bebek arabası almaya çıkmıştık güya eşim görümceme ne zaman eve gideceksiniz dedi o da daha oyalanırız dedi bize bekleyin eve birlikte falan gidelim demediler hele kaynanam suskundu o anda çok alındım eşim anlamadı kırıldığımı görümcemi öptüm diğer görümcem kaynanam gerideydiler eşim annemi de gör gidelim dedi o Anlık sinirle onları öpmedim ortamı terk ettim sonra eşim yanıma bi sinirle geldi asıl olay burda görümcem aradı hakaretlere başladı sen bi şeytansın şeytan çıktın iki defadır anneme saygısızlık yapıyorsun hakaret devam etti bir yandan da kaynanam maymun pis bi daha bize gelme oğlum gelsin sen gelme bize ben şoka girdim bu tepkiyi siz yaşasaydınız ne yaparsın?