• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu hakaret sayarım

Sizin kaynanalar size altin kolye mu aliyor? Benimki dogum gunumu bile hatirlamaz
Evet alır ama altın aldı diye olanı değiştirmek bana normal gelmedi kayinvaldem ile meselem yok aksine sevindim basta da belirtmiştim sadece olsaydi bir mesele altın bir şey ifade etmezdi

Yeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…

Ben konu sahibinin erkek olduğunu düşünüyorum.
Çünkü hayatımda bu kadar soğuk espri yapan bir kadın tanımadım.
Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
O tip canlandı zihnimde okudukça okudukça.

Hayat neden böyle acaba? Gül gibi kaynanaların eline bu tip “konu sahibi tarzı gelinler ; gül gibi gelinlerin eline cadı mı cadı kaynanalar.. vardır bir hikmeti herhalde 🤷‍♀️
Hayat ne kadar garip bu açtığım konu ile gül gibi gelin değilim çok çok ilginç

Hani iş yerlerinde falan hihhihhi suni gülüşle pasif agresif şakalar yapan itici orta yaş erkekler olur ya, o şekilde ilgi çekmeye çalışır.
Erkek olmak orta yaş soguk espriler işte beklenen kapanış

Yeni öğrendiğiniz okült kelimesini cümle içinde kullanmak için de konu açılmaz ki arkadaşım…

O tip canlandı zihnimde okudukça okokudukça.

Hayir dedigi de anlasilmiyor erkek degilde bot hesap gibi geldi bana.

Hayir dedigi de anlasilmiyor erkek degilde bot hesap gibi geldi bana.

Siz ilk defa kullanan birini gördünüz diye çamur atmayın lütfen

Siz ilk defa kullanan birini gördünüz diye çamur atmayın lütfen
"Siz, ilk defa okult kelimesini kullanan birini gordunuz diye camur atmayin lutfen" yazmak cok mu zor yahu??? Neden cumlelerinizi bu kadar anlasilmaz yazmak icin caba sarfediyorsunuz?

Back
X