ii akşamlar kızlar..çok siniriliyim gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaşıyorum.Önce biraz kendi ruh halimden bahsedym ben 6 ay önce üniversiteden mezun oldum ve iş arıyorum bunun vermiş olduğu bir can sıkıntısı hali var ailemden para istemekten çekindiğm için pek dışarıda çıkmıyorum genelde evdeyim.Üniversiteden bir arkadaşımla aynı şehirde yaşıyoruz o şu anda çalışıyor ve h.sonları müsait sadece neyse ben dün akşam o arkadaşımda kaldım uzun süredir görüşmüyoduk benm sevgilimde çalıştığı için sadece pazarları görüşeblyoruz o yzdn bi kaç haftadır arkadaşımla görüşmek için zaman ayarlayamamıştık.Ama meğerse dün gece kıyamet kopmuş evde babamın gereksiz kuruntuları yüzünden niye şimdi orda kaldı sevgilisiylemi beraber yoksa fln filan diye annemin canını sıkmış annemde saçma sapan konuşşma diye beni savunmuş madem bu kadar dert ediyosun bir sor bakalım kızına demiş falan filan işte.Bugünde eve geldm daha kapıyı açar amaz sen gözdelerde miydin nasıl yani çalışmıyo mu o arkadaşın die çıkışmaya başladı.Tartışmadan çalışmıyo dedim ve odama gittim.Babamda dışarı çıktı o ara annemde benmle konuşmaya çalıştı o nasıl geçti akşamınız fln ama tabi bnm canım sıkıldı böyle bir karşılamayla söyledim ne bu şimdi die oda bana dün gece kavga ettiklerini anlattı
Ben de çok sinirlendim nasıl bir baba kızı hakkında böyle düşünür ya ben yani daha evlenmeden nasıl bu şekilde gidip onlarda kalabilrim ki ben bunu akıl edebiliyorumda babam benm bunu yapmayacağımı nasıl düşünemior
ben de anneme artk evlensem de kurtulsam dedim ya ztn ciddi bi ilişkim olduğunu biliyorlar.Bu yaz söz yapmayı düşünüyoruz.Ama her dışardan geldiğimde afralar tafralar bıktım artık.Annem de sakın babana tavır yapma böyle düşünüdünü sana söyledmi bilmesn fln dedi ama ben çok kızgınım ve babamla konuşmak istemiyorum hiç bişi olmamış gibi davranamam ki:S