Bunu Hiç Denediniz mi?

anyone çok tatlısın :)
Allah sabır versin
sende annemi kocanda da kendimi gördüm :utangac:
çok dağinik bi insanım ben de
üstümden çıkardiğim orda burdadir
odamı görme!
bit pazarı yanında parisin elit butiği gibi kalır
taaa mart ayında gittiğim fuarda yanıma aldigim valizim bile içinde kıyafetlerimle öylece duruyor 4 aydır kapının arkasında!annem yoruldu artık, baktı ki bagirip çagirmak sinir krizleri geçirmek bana sökmüyor o da saldı çayıra karişmiyor, ellemiyor, toplamıyor hiçbişeyimi
hatta banyoda, lavaboda aynanın önüne bıraktım saç düzleştiricimi + maşamı tuttugu gibi yere firlatiyordu bi ara
bu tabloyu görünce doğal olarak kıyameti kopariyordum "onlara kaç para verdim haberin var mi senin??" diyerek
önceleri hiç toplama huyum yokken annemin bu tavrı benim pasaklı tarafımı bi nebze törpüledi
haa yine öyle bal dök yala bi odam yok, üstümü başımı çıkarır çıkarmaz katlayıp koyma mertebesine erişemedim
ama en azından haftada bi günümü odamı toplamaya ayiriyorum
saç maşam ve düzleştiricimi işim bittikten sonra dolaba kaldırıyorum
yani en azından bi derece eğitildim :)

sen de bırak kocanın arkasını toplamayı, tembelliğe alıştırma kendini fakat tembel numarası yap bi süre :)

Eh yani gurbaaa, müsadenle buna yuuuuh demek istiyorum..:1shok:
Martta kullandığın valiz, içindekilerle birlikte hala kapının arkasında haaa:1shok:

Evlenince görürüm seni,:jeyyar: enişte bakalım izin verecek mi bunlara:jeyyar:

Aaaaa zevkle okuyordum yazdıklarınızı,
yine ne oldu böyle,hadi bayanlar paylaşıma devam,
o kadar sıkıntının içinde,hiç olmazsa burada
paylaşarak rahatlayın...
hadi bakalım sakinlik...

Canım evli değilim böyle birşey başımada gelmedi ama bana kalırsa birgün (evi hiç toplamadıgın baştan aşağı darmadağın olduğu günlerden) eşinin gözü önünde tamamen bal dök yala yapmasanda nispeten gözle görülür bir toplama yap..daha sonra (muhtemelen yorulursun yorulmasan bile) hafif uf ve puflamalarla örneğin; hayatım biliyorsun çalışıyorum yemek vs. derken çok yoruluyorum diye söze başlayıp yaptıgın işlerin zorlugunu yumuşakça anlatsan sonrada kendini benim yerime birkoy desen..sanırım sen daha iyi bilirsin ama az da olsa duyarlı biriyse eskisinden daha iyi olacaktır..

gamzegazel arkadaşım sana gelince ruh sağlığı bozuk diyen arkadaşın yorumuna ne kadar hakaret gözüyle baksanda 'bence' gayet yerinde olmuş,ki açıklamak gerekirse erkek arkadaşının/eşinin bu yaptığı çamaşır makinasında bir kutu peynir saklamak,yada muz kabuğunu tuvalet kağıdı olarak kullanmak gibi birşey..yani çoraplarını buzdolabında saklayan onu da geçtim çorabını koydugu dolabın içindeki yemekleri yiyecek mideye sahip birini ilk defa duydum açıkçası,oldukça ilginç...

arkadaşlar bugün itibariyle tam bi hafta oldu. geçen akşam kalkmış mutfağı toplamış sağolsun kocam. ama nasıl söylene söylene laelaelaelaelae sonracımı bizimki saf değil öyle ay yoruldumları, yetişemiyorum heryereyi yemedi pek. tamam diyo kasıtlı yapılır ama bu kadar da değil :dance: sonra bi kaç gündür sen çok saldın kendini diyo paşam. toplamalıymışım kendimi. bak sen istediği kendimi toplamam mı evi toplamam mı :oklava:

neyse hafta sonu cmtesi o öğleye kadar işteydi bende onun hiç bir zaman aklına gelmeyecek görünen temizlik teriminin dışında kalan ve sağı solu toplamaktan yapamadığım işleri yaptım. ocağı, aspiratörü, buzdolabını sildim. mutfağın tozunu aldım. e zaten o bulaşıkları bi gün önce toplamıştı. yani mutfağı tamamen bitirdim. yani ortaklaşa yaptık gibi bişi yaptım kendimce. öğle vakti arkadaşların düğünü için eve geldiğinde noldu bitirdin mi temizliği dedi. ya ne basite alıyomuş :1shok:
ev toz içinde, süpürge tutulacak, yerler silinecek, tozlar alınacak, koltuk örtüleri saolsun kıl içinde onlar silkelenecek. banyo desen almış başını gitmiş. giysi dolabının yarısı ütü odasında yerde. diğer yarısı ütülenmeyi bekliyo. çamaşır asacağı dolu ve bana sorduğu şeye bak. neyse ben uzun zamandır onun dağınıklığı yüzünden silemediğim buzdolabımı silmenin verdiği hafiflikle fazla aldırmadım. sonra düğüne gittik ordan arkadaşlarla biyerlere gittik falan akşamın bi vakti geldik.
pazar günü desen yorgundum geç kalktım sonra arkadaşlarla bi gezi organize etti eşim onada katıldım akşam 11 gibi evdeydik. onunla işim var haftasonu temizliğim var diye gezilerine mırın kırın katılan ve sonra o yorgunlukla işlerinide yetiştiren bana eşim hep kızardı. bi geziyede olur de, mırın kırın yapma diye. bu sefer hiiiiiç yapmadım, keyifle katıldım. ama evin hali rezil. umarım çat kapı biri gelmeeez kafamçokkarıştı

Back
X