- Konu Sahibi anyone0205
süpersin valla! kaderime bu çıkmış diyip çekmemiş atıp almışın ikinciyi helal valla! bizede "bak yavrum içkisi yok kumarı yok, karı kız peşinde diil neler var bi bilsen azcık idare et" diyip duruyolar ki bu diyen kaynananım kendisi olur, biz de çekiyoruz, tabi bakalım nereye kadar?
Dostum yazdıklarını okudukkça sinirden yine patladım . .aynen bi kocada bende böyle inanırmısın bigün sırtım çok ağrıyo dedi kendimi kötüü hissediyorum dedi işten eve gelmişim yemek hazırlamış toplamış bide gel sana masaj yapıyım dedim nerdeyse 40 dk kremlerle yaglarla ovdum ki 4 aylık hamişim bu arada kendimi kanepeye zor attım . . heryerim agrıdı bilsem böyle olcak yaparmıyım . . bida orda uyuya kalmısım . .ertesi gün işşten geldim benim koca evde bu arada çalışmıyo yani hala halımım üstüne paşaya masaj yapmak için koydugum yağ kapagı bile acık kremler herşey halının ortasında duruyo . .varya o anımı anlatamam kan beynime fışkırdı kendimi dünyanın en enayi ve aptal insanı olarak gördüm ve sonunda kavga tabiiiki . .ve bu durumdan ötürü bebeğim biriaz rahatsız oldu tam 1 hafta rapor verdi doktor . . offf yani insan ne yapcanı bilemiyor bazen diyorum görmiyim dursun duyarsız kalıyım ama olmuyo . . .. .