• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Hiç Yaptn m?

hayır...:1:
altta ki:sen hayatın boyunca yaptığın en ağır hata,aklına geldikçe uykularının kaçtığı oldu mu:8:

kimin yokkı:34:
sen hıc yaktıgın sıgarıyı unutup yenısını yaktınmıı..:52:

:1: hayir

hic ayaginda ev terligi ile veya pijamanla farkina varmadan disari ciktin mi? okula ise vs...:37:

ayağımda ev terlikleriyle çıktım ama apartmandan çıkmadan farkettim tabii:1:
sen hiç kendi dairene giden vanayı kapattığını sanarak tüm apartmanın doğalgazını kestin mi?:17:

hayır

sen hiç karnın açken buzdolabından bişeyler alırken bir yandan da telefonla konuştuktan sonra telefonu buzdolabına koyup orda unuttun mu? ben unuttum ve uzun bi süre telefon nerde diye aramıştım bi açtım buzdolabında:27::27:

tlefonumu deılde sapkamı koymustum bıde ev arkadasıma bnm sapkamı nreye koydun dıye bı ton bagırmıstım :60::60::60: (sapkam elımdeydı de yogurt koycam dıye sapkayı koymusum)

sen hiç garsondan menü istıycene adısyonu ıstedınmı sonra arkadasların sana yenı ısın hayırlı olsun dedımı..??:62:

bindim 4-5 defa :27:
hiç trafik kazası geçirdin mi

hayir, gecen yaz Turkiye ye giderken Almanya'da nerdeyse gecirecektik buyuk bir kaza ama Rabbim korudu cok sukurr

sen hic cam'dan dustun mu cam silerken

evet yedin, annem sut'le yogurt yapiyordu, tenceryi ortu ile sarmisti bende unutmustum ortunun sardigini, bir cektim ortuyu, butun sut dokuldu :-D :4::4: annemde pesinden kostu

sen hic sevdiginden tokat yedinmi

hayır allahtan öyle huyları yok anca çene:1:
peki sen küçükken altını ıslattınmı?
:60:

Back
X