Bunu Hiç Yaptn m?

Şükür ki kalmadımm

Sen hiç Arkadaşına sevgilin hakkında bir mesaj atarken sevgiline attın mı o mesajı

uuuuuv neyse ki hayır.

Sen hiç hayatının bi döneminde "işe yaramayan ucubenin tekiyim " dedin mi kendine?

evet lysden çıkınca demiştim
peki alttaki sen hiç sevgiline tokat attın mı

Son düzenleme:
geçtiğimiz senelere kadar kılıyordum.
alttaki sen hiç erkekler tuvaletine girdin mi?

evet
alttaki sen hiç pijamalarınla şehir merkezine gidip gezdin mı?

hayır korkak bi kızım

alttaki sen hiç tuvalet deliğine yüzüğünü düşürdün mü?

Hayır kaçırmadım ama kaçırmama ramak kaldığı çok olmuştur.

Peki alltaki sen bekarsan evde annenle, kardeşinle, babanla felan, evliysen kocanla çocuklarınla televizyonun kumandası bende kalsın iillla bu programı/ diziyi/ filmi izleyelim tartışması yapıyormusun? saç başa tekme tokat bunu için kavga ettiğin oldumu?

Bekarken kardeşimle kumanda için tartıştığım çok olmuştur ama evlendikten sonra eşimle hiç tartışmadım bir kanal açarız daha sonra kumandanın nerde olduğunu bile bulamayız

Alttaki sen hiç sevmediğin insanı seviyor gibi davranmak zorunda kaldın mı?

bekarken kardeşimle kavga ederdik, ama şimdi kocişle fazla kavga etmiyorum.

peki sen alttaki evde olduğun halde zil çaldığında kapıyı açmayıp evde yok numarası yaptın mı??

bekarken kardeşimle kavga ederdik, ama şimdi kocişle fazla kavga etmiyorum.

peki sen alttaki evde olduğun halde zil çaldığında kapıyı açmayıp evde yok numarası yaptın mı??

İyi fikirmiş en kısa zamanda yaparım

Alttaki sevmediğin insana seviyor gibi davranmak zorunda kaldın mı?

Eşim bile yok kiii

Sen hiç sevgilinin ya da eşinin aldığı hediyeyi beğenmeyip yine de çok beğendiğini söyledn mii

Evet.

Sen hiç (her hangi bi kitabı) okumadığın halde "aa evet okudum" dedin mi?

yok demedım

altakı sen hıc yolda tekbasına yururken yere dusup hıcbısey olmamıs gıbı yoluna devam ettınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…