Ivitttthayır ama buz mavisi takmak isterdim.
Hiç uğuruna inanıp yılbaşı gecesi kırmızı giydinmi içine
Ohh misss iyi yaptirmissinkese de yaptırdım spa da yaptırdım masajda. belki yılda 3-4 kez hemde.
Hiç ata bindinmi?
GörmedimDaha biraz once konustuk bu konuyu Turkiyeye donunce ilk işim
Hic kirmizi lens taktin mi ?
Hayııır hiç istemedim istemem deOhh misss iyi yaptirmissin
Hayr yaaa binemedim...
Hic gobegini deldirmek istedin mi ?
İstedim deldirdimOhh misss iyi yaptirmissin
Hayr yaaa binemedim...
Ovv hayırHayııır hiç istemedim istemem de
Alttaki: Sen hiç elini boğazına sokup kendini kusturmaya çalıştın mı?
evet istedim ama incecik dümdüz bi göbeğim olsa yaptırırdım. üniversitedeyken kaşımda vardı.Ohh misss iyi yaptirmissin
Hayr yaaa binemedim...
Hee aynen valla, alttaki istediğin sorudan başlayabilirsinkaysın canım yeterki sohbet muhabbet olsun
O zman senin sorudan devam ediyorumHee aynen valla, alttaki istediğin sorudan başlayabilirsin
Bende bir dovme hastasi olarak tum kol'a karsiyimhayır yaaa o kolu dövme ile kaplatıp gezenler cazip gelmiyor bana. hadi bazı erkeklere gidiyorda kadınlara hiç gitmiyor bence. sade küçük bir dövme omuz boyun ve belde güzel duruyor bence ve yeterli.
alttaki hiç güneşlenirken uyuyakaldınmı sonra pancar gibi oldun mu
Ayy eveet yüzerken değil de su kaydıraklarında kafama kadar çıkmıştı neyseki küçüktüm bide hemen düzelttim kimse görmedi eheheh olmayan göğüste bikini durmazmışhayır bulmadım yanlışlıkla bulsamda korkar kaçardım :)
alttaki hiç yüzerken bikini üstün çıktımı
Yaaa cevabina coook guldum bendede aynisi olmustuAyy eveet yüzerken değil de su kaydıraklarında kafama kadar çıkmıştı neyseki küçüktüm bide hemen düzelttim kimse görmedi eheheh olmayan göğüste bikini durmazmış
Hiç bayılıp uyanınca nerdeyim ben oldun mu?
Secimlerde malesef ki yanilma oluyorkızlar doğru sütyen ve doğru bikini üstü seçmek önemli
ben iyi yüzerim ama bunu hiç göstermem nedense
ALttaki hiç sarhoşken bişey itiraf ettinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?