Bunu Hiç Yaptn m?

erkek arkadaşım hiç olmadı çünkü erkelere güvenmezdim bu yüzden hiç aldatılmadım inşallah da aldatılmam ilk ve terk erkeğim eşim :asigim:

altta ki sen hiç paraşütle uçtun mu kaydirigubbakcemile4

evet yakalandımm =)
peki sen hiç saçlarını yanlışlıkla yaktınmı

impause reklamlarındaki gibimiiii :) ay ilayda eskilere götürdün beni.....

sen hiç ateş böceği gördün mü?

eveeettt yaptımmmm..5 ay önce:)))sen hiç perdelerin açık olduğunu farketmeden çıplak evde dolaştınmı:)

yaa yaptıım hee bitek odadan görünüyoo camlar bende armut gibi orda tam üstümü değiştiriyodum karşı fondada amca dikizliyomş benii bi çığlıık oturdumm yere rezillikk :(
neyse alltaki peki sen hiç komşularını dinledinmii

evet dinledim:))ne yapayım çok yüksek sesle kavga ediyorlardı heyecanlı oluyo valla:))

sen aşağıdaki hiç pot kırdınmı?anlatsana:)

kırmazmıyım yaa ..en son kırdığım potu hatta hatta devirdiğim çamı anlatayım..geçen sene geçirdiği deniz kazası sebebiyle felç olan ve belden aşağısı tutmayan manevi kardeşime allaha karşı minnettarlımı belirtmek için "çok şükür elimiz ayamız tutuyor çalışıyoruz " dedim ve yerin dibine geçtim.insan alışamıyor ya senağlama konuşmanın devamında birbirimizi özlediğimizi belirtirken gene dana ben "en çokta kordondan alsancağa yürümeyi özledim" demezmiyim...oooffff ooffff aynı dakikada 2 koca çam ormanını devirdim bilmeyerek.yer yarılsa da içine girsem dilimi eşşek arısı soksa da sussam yaniiii :1no2:

peki sen arkadaşım denize balıklama atladın mı? yaptıysan eğer sakın bir daha yapma....

Back
X