• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu Hiç Yaptn m?

Hayir, 100% dogal, zengin olsaydim belki 80% dogal olurdum :52:

Alttaki hic pisman oldugun bisi yaptin mi?

Doğallık iyidirrr :)

Yaptımmmm çok pişman oldum, geçti neyseki, hatırlamak bile istemiyorum :(

Alttaki sen hiç umursanmadığını,değersiz olduğun gibi bir duyguya kapıldın mı ??

Evet.
Haksizlik yapilinca susmam derdim, maalesef ki su andaki stajimda, susmak zorundayim, ilk defa boyle bi durumla karsi karsiyayim...Neyse :)

Alttaki huuuuu :) Hababam sinifina ozenerek, okulda hic yaramazlik yaptin mi?

Yok ya yaramazlık kim ben kim sus pus otururdum okulda hep:9:
Eveeeet alttakiiii :44:rüzgarlı bi havada, etek giyip dışarı çıktığında başına geçtiği oldu mu :33:

oldu hemde erkek arkadaşımın yanında :1::1:

hiç regl oldğn dönemde kazaya kurban gittin mi ( arkana izi geçti mi ? )

Yapmam mı ya :18:
alttaki büyüklerinin yanında yanlışlıkla da olsa ağzından küfür çıktı mı ?:9:

hahahah katılmaz mıyım ama becerememişim olmalıyımmm birşey yok ortalıkta:27::27: aman iyiki de yokkk :52::52:

alttaki sen hiç apartmanın bütün zillerine basıp kaçtın mı:1::1:

Ekmem mi ya :27:
Alttaki internetten aldığın yemek tarifini hazırlayıp fırına verdiğinde hiç unuttuğun malzeme oldumu ? ( Bugün açma yaparken yumurtanın akını koymayı unutmuşum deli oldum ya :27: Hey Allah'ım aklım nerdeydi kim bilir :27::27: )

Ekmem mi ya :27:
Alttaki internetten aldığın yemek tarifini hazırlayıp fırına verdiğinde hiç unuttuğun malzeme oldumu ? ( Bugün açma yaparken yumurtanın akını koymayı unutmuşum deli oldum ya :27: Hey Allah'ım aklım nerdeydi kim bilir :27::27: )

oldu tabi :)
alttaki hiç kendi kendine konuştuğun oldu mu evde yalnızken ?

evet koptu :d :52::52: üç gün önce hemde
sen alttakı hiç sacını araba aynasında düzeltirken arabanın camı açlıp içinden yakışıklı bir çocuk sana kıs kıs güldümü :D :52::52:

hayir :27:(sana gülmüsler herhalde :9:)

birinin sacini basini yoldunmu :52::52:

Back
X