- 13 Nisan 2018
- 7.320
- 16.178
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet istedim.Birçok kez
Eskiden samimi olduğun arkadaşlarınla, şimdi görüştüğünde "off ne sıkıcı ortam-sohbet" diye düşünüp,hemen oradan ayrılmak istedin mi?
Piskolojik ve kişisel gelişim kitaplarından evet. Ortalama 15 yıl önce, Sigarayı bırakmam için annem vermiştiEvet istedim.
Okuduğun kitaplardan etkilendin mi?
Oldu.hesaba para göndermekse evet ufak tefek bir kaç kez yaptım. umarım fayda etmiştir birine.
hiç değişimden ve yenilikten korktuğun için, eski alışkanlıklarından arkadaşlarından ilişkinden, yani ESKİ olan ne varsa ondan vazgeçemediğin oldu mu?
Keşke hep görsem...Oldu.
Hiç uykularında ölüleri gördün mü?
Verdim hemde çok.Keşke hep görsem...
Hiç kayıp verdin mi?
OldumVerdim hemde çok.
Hey alttaki sen hiç bir arkadasinin yanında rezil oldunmu .?
çocukluğumda atlantis ile ilgili bi belgesel izlemiştim orada görmüştüm ilk hiyeroglifleri ve o zaman kısıtlı imkanlarlada olsa öğrenmek için kütüphaneye gitmiştim :)Oldum
Çocukken hiyeroglifleri öğrenmeye çalıştın mı?
Kullandım. Nerdeyse kendim bile kocakarı ilacı üretmeye çalışıyorum artık.çocukluğumda atlantis ile ilgili bi belgesel izlemiştim orada görmüştüm ilk hiyeroglifleri ve o zaman kısıtlı imkanlarlada olsa öğrenmek için kütüphaneye gitmiştim :)
bir vücüt ağrın için ilginç bir koca karı ilacı kullandın mı?
Olmadım ama disipline çok öğrenci yolladım.evet yaptım
alttaki sen hiç kavga edip disiplinlik oldun mu
Benzetildim.Evet ettim. o gün ne giymek istiyorsam havanın ona uygun olması için dua ederdim
Hiç bir film/dizi karakterine benzetildinmi?
Düştüm.Malesef evet.
Hiç sokakta düştün mü?
Ha ha ha hep yaptığım şey zatenBesledim ve her kış düzenli mama dağıtım derneklerine gönüllü olarak katılırım.
Sen hiç yalnızken aynaya bakıp dans ettin mi