• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu kocama nasil anlatsam?? Yoruldum valla

denizz2013

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2014
306
116
48
34
İnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
Ne kadar kirildigimi tahmin edemezsiniz...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kendi parami harcamak için izin istemek bagrismak filan gurur kirici geliyor artik...hersey benim kontrolumde olsun diyen bir koca ve buna uç senedir sabreden ben...alisverise cikartmamak için bile bin dereden su getiren bir koca ve artik isyanin son noktasına gelen ben...kendimi nasil anlatsam bilmiyorum Esim hep kendini hakli görür inatcidir kabullenmez napmaliyim akil verin

Senin eşinin kaşıntısı tutmuş belli..Tepene çıkmış artık..Al karşına böyle devam edersen boşanıyoruz haberin olsun de..
Biktim ya inanin ki susuyorum ama patladgm an bitecek her şey farkindaym o yüzden susuyorum...nasil davranaym sizce yüzüne bakasim gelmiyor cnku

Biktim ya inanin ki susuyorum ama patladgm an bitecek her şey farkindaym o yüzden susuyorum...nasil davranaym sizce yüzüne bakasim gelmiyor cnku
Karşınıza alıp konuşun..İçinize atmanız hiçbirşeyi düzeltmez aksine sizi sinir hastası eder..Artık böyle devam etmeyeceğini ve kendini düzeltmesi gerektiğini söyleyin..

aynılarını ona yapsana tatlım onun aynası ol belki hatasını anlar yada bigün kameraya çek onu mutlu anında izlet kendinin o halini görmesi belki ona iyi gelir

Bir dönem benim Esim de kaynanamin yaninda abilerinin yaninda terslerdi beni. Aslında altta yatan başka bi sebep varmis ben de onların yaninda tartisirdim cahillik donemlerimmis. Simdi hiç tartismam hep onu pohpohlarim o da artik X hoca der bana...

Yumusak bi aninda tatli dille uyarsaniz Ben kiriliyorum ,,inciniyorum diye mahsumca söyleyin.sen dili değil ama ben dilini kullanin .

Adam kendinde hic hata görmüyor ki desem de degismiyor
Hic birsey deme o zaman bundan sonra..sus sadece,cunki anlamiyor kendini yorma bari..soguk davranmayi denesen,onunla yaptigin ortak seyleri onsuz yapsan,agzindan tek bir söz cikmasa onun icin..sogudum diyorun,soguduysan bu dediklerimden baska türlüsünü yapamiyor olman lazim.ee boyle oluncada esin sormaz mi hayirdir ne oldu diye.o zaman alip karsina konusursun iste..bir aksam tartisip bagirip,ertesi gun canim cicim deyince anlamiyorlar,anlasalarda onemsemiyorlar cunki

yasın doğru yazılmıssa daha hayatın basındasın...
mesleğin de doğru yazılmışsa kaç kurtar kendini, ne bekliyorsun...
eski konularına da yorum yapmıştım..
hayatı zindan etme kendine de oğluna da

Ne yapacaksın hakkını savunacaksın tabi ki tek çare ,bu durumdan kurtulmak için susup oturmakla daha çok ezilirsin.

Benim merak ettigim bu duruma gelmesi icin ne yaptiniz da adam tepenize cikti?cok mu alttan aldiniz?
Aslindhaklisin bir sure boyle deney
Hic birsey deme o zaman bundan sonra..sus sadece,cunki anlamiyor kendini yorma bari..soguk davranmayi denesen,onunla yaptigin ortak seyleri onsuz yapsan,agzindan tek bir söz cikmasa onun icin..sogudum diyorun,soguduysan bu dediklerimden baska türlüsünü yapamiyor olman lazim.ee boyle oluncada esin sormaz mi hayirdir ne oldu diye.o zaman alip karsina konusursun iste..bir aksam tartisip bagirip,ertesi gun canim cicim deyince anlamiyorlar,anlasalarda onemsemiyorlar cunki
Haklisin bir sure boyle denemek en iyisi mesafeli olmak

yasın doğru yazılmıssa daha hayatın basındasın...
mesleğin de doğru yazılmışsa kaç kurtar kendini, ne bekliyorsun...
eski konularına da yorum yapmıştım..
hayatı zindan etme kendine de oğluna da
Evet ikisi de doğru ama bi faydasi yok maalesef ;s kacip kurtarayim diyorum ama cesaretim yok sanirim biraz daha biraz daha derken hayat bitiyo

Çocuk düştüyse sen nereye bakıyodun armut mu topluyordun deseydin ..Seni ezmesine neden müsade ediyorsun ,belli ki haksızlığın farkındasın ,ona bağırarakta olsa anlat bunu ..Küserse küssün onu mu pohpohlıycaksın sürekli benim bir çocuğum var bir de senin küsmelerinle uğraşamam kendine gel de ,birazda sen konuşma bakalım ..

Back
X