İnsan kirildigini yorulduğunu sogudugunu nasil anlatır ki?kelimelere nasil döker bunu ...kahvaltiyi yaparken çocuk düştü diye bagirmasi yanimzda KV varken ustelik
Ne kadar kirildigimi tahmin edemezsiniz...ağlamamak için zor tutuyorum kendimi
Kendi parami harcamak için izin istemek bagrismak filan gurur kirici geliyor artik...hersey benim kontrolumde olsun diyen bir koca ve buna uç senedir sabreden ben...alisverise cikartmamak için bile bin dereden su getiren bir koca ve artik isyanin son noktasına gelen ben...kendimi nasil anlatsam bilmiyorum Esim hep kendini hakli görür inatcidir kabullenmez.napmaliyim akil verin
canım eski konularına da baktım..
Allah yardımcın olsun öncelikle..
yalnız benim dikkatimi çeken şu oldu:
-sen hassas birisin..ve eşini çok önemsiyosun, o da senin bu önemseyişini sana karşı koz olarak kullanıyo..
her türlü sorumluluğu üstüne yıkmış ve rahata alışmış..
neden kendini paralıyosun?
yani evet ev işi, çocuk vs bunlar sorumluluklar, yapılması gerekir ama gereksiz fedakarlığa girme..
benim eşim de zordur ama baktım ağzımla kuş tutsam yaranamıcam, ben de kendimi hayatın merkezine koydum ve onun da yüzüne gülüp işime bakıyorum..
mesela benimki bu sabah 11buçuğa kadar kahvaltı hazırlamamı bekledi..ben de çok yorgundum ve tatil diye yatmak istiyodum..o da sonra oflaya poflaya ütüsünü yapıp aç bi şekilde çıktı gitti..
ben de hiç bişey olmamış gibi bi kaç saat sonra sevdiği yemekleri yapıp "aşkım öğle yemeğine bekliyorum seni"diye şirinlikle aradım..hem uykumdan olmadım hem de kavgaya bulaşmadım..hem de hatasını anladı diye sevindi..ama şu mesajı da vermiş oldum:"ben senin robotun değilim..benim de dinlenmeye hakkım var."
bence o senin ondan ve oğlundan vazgeçemeyeceğini bildiği için senin bu zaafını kullanıyo..
kendine değer ver ama onla kavga dövüş bi şekilde değil..şirinlik yapa yapa..güle güle sok kazığı..
yoksa bu bizim odunlar yola gelmez..
Allah kolaylık versin arkadaşım..