bunu kullanmam doğrumu?

Adetlerin nasil duzenlimi adet oldugunda kanamalarin nasil oluyor cokmu suruyor eger kadinlarda adet kanamasi cok suruyorsa kansizliga sebep olablilirmis kadin dogum uzmanina git istersen

O kullandığınız arı sütü + bal + polen karışımı olmasın ?

Prolaktin hipofizden salgılanan süt hormonu da denen bir hormondur ve onların içerisinde bulunmaz.

Göğüs ucunu sıkmak, yüzüstü yatmak, dar sütyen giymek bile prolaktini yükseltebilir ancak bu yumurtlamaya engel teşkil edecek bir yükselti olmaz.

Kitle için mutlaka doktora görünün.

O kullandığınız arı sütü + bal + polen karışımı olmasın ?

Prolaktin hipofizden salgılanan süt hormonu da denen bir hormondur ve onların içerisinde bulunmaz.

Göğüs ucunu sıkmak, yüzüstü yatmak, dar sütyen giymek bile prolaktini yükseltebilir ancak bu yumurtlamaya engel teşkil edecek bir yükselti olmaz.

Kitle için mutlaka doktora görünün.

evet prolaktin değil propolismiş
ben telaştan karıştırdım
sağol canım doktora gittim temiz geldi sonuçlarım...

Lütfen vakit kaybetmeden bir genel cerraha görünün.bendede var ve doktor kontrolündeyim.içiniz rahat eder

Adetlerin nasil duzenlimi adet oldugunda kanamalarin nasil oluyor cokmu suruyor eger kadinlarda adet kanamasi cok suruyorsa kansizliga sebep olablilirmis kadin dogum uzmanina git istersen

evet kadın doğumada gittim adetlerim maaşallah gayet düzenli ve eskiden beri hep aynı yoğunlukta.şuan iki aydır adet azaltıcı kullanıyorum.günayder sağolsun tahlillerime baktıda onlarda temiz çıktı bakalım alfa talaseminin sonucu ne gelecek...

Back
X